ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Τι προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία για τις επόμενες μέρες

Καιρός: Τι προβλέπει η μετεωρολογική υπηρεσία για τις επόμενες μέρες

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα σκόνη.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος, ωστόσο προς τις πρωινές κυρίως ώρες είναι πιθανό τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί στα νότια και ανατολικά παράλια ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 9 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν µέχρι το µεσηµέρι κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα καταστεί σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος. Τοπικά όµως, τις αυγινές κυρίως ώρες αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά παροδικά µερικώς συννεφιασµένος, από µέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ σταδιακά θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο κατά το τριήµερο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top