ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αγρίμι 28 χρόνων - Δάγκωσε πυροσβέστη στο χέρι!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αγρίμι 28 χρόνων - Δάγκωσε πυροσβέστη στο χέρι!

Μια παρεξήγηση για τροχαία παράβαση κατάληξε σε άγριο καβγά στο κέντρο της Λεμεσού.

Άγριες διαθέσεις είχε 28χρονος από την Λεμεσό καθώς λίγο έλειψε να τραυματίσει σοβαρά Πυροσβέστη. Για κακή του τύχη όμως, οι μαγκιές του τον οδήγησαν στo τμήμα.

Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (11/02) κοντά στον κυκλικό κόμβο του Άγιου Νικόλαου στη Λεμεσό. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 28χρονος «παρεξηγήθηκε» από μια τροχαία παράβαση που έγινε με δυο άλλους οδηγούς και αποφάσισε να κατέβει από το όχημα του για να ζητήσει τον λόγο.

Οι δυο οδηγοί, γιατρός και πυροσβέστης στο επάγγελμα, προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον νεαρό, ο όποιος αν και έδειξε να ηρεμά προς στιγμήν, επέστρεψε μετά από λίγα λεπτά με ένα μεταλλικό αντικείμενο στο χέρι (πολύ πιθανό σιδερογροθιά) και κτύπησε τον ένα οδηγό.

Ο 28χρονος επιτέθηκε στον πυροσβέστη κτυπώντας τον στο πρόσωπο, ενώ όταν ο τελευταίος κατάφερε να τον ακινητοποιήσει ο επιτιθέμενος τον δάγκωσε στο χέρι.

Ο πυροσβέστης παρέδωσε τον ατίθασο νέο στην Αστυνομία λίγο αργότερα.

Να σημειωθεί πως ο Πυροσβέστης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με τους θεράποντες ιατρούς των πρώτων βοηθειών να του χορηγήσουν ένεση τετάνου.

Ο 28χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 54 mg. Οδηγήθηκε στην Αστυνομία Λεμεσού όπου κατηγορήθηκε γραπτώς ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ και τρεις βαθμοί ποινής.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top