ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χείμαρρος η Αντιγόνη Παπαδοπούλου: «Δεν κατεβαίνω στις Βουλευτικές εκλογές…» Πυροβολεί και εκθέτει την ηγεσία του ΔΗΚΟ

Χείμαρρος η Αντιγόνη Παπαδοπούλου: «Δεν κατεβαίνω στις Βουλευτικές εκλογές…» Πυροβολεί και εκθέτει την ηγεσία του ΔΗΚΟ

Κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την απογοητευτική, σύμφωνα με την ίδια, εσωτερική κατάσταση του ΔΗΚΟ, η τέως Ευρωβουλευτής και Πρόεδρος ΓΟΔΗΚ Αντιγόνη Παπαδοπούλου ανακοίνωσε στον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νίκολα Παπαδόπουλο, μέσω επιστολής που του επέδωσε, την απόφασή της να μην είναι υποψήφια στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Στην επιστολή της, την οποία δίνει στη δημοσιότητα, η κ. Παπαδοπούλου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «το `φάγωμα`, ο εξοστρακισμός ικανών στελεχών που πρωτοστάτησαν στους αγώνες για την Κύπρο και το λαό, η συνεχής αλλοίωση των μητρώων του κόμματος με την εγγραφή χιλιάδων `πρόσκαιρων` μελών και το ανεύθυνο, αλαζονικό και μεθοδικό ροκάνισμα του υγιούς σκληρού πυρήνα του κόμματος, πάντα με στόχο την εσωκομματική επικράτηση, τραυμάτισαν καίρια την εικόνα και το αξιόμαχό του».

Η τέως Ευρωβουλευτής κάνει επίσης λόγο και για εμφάνιση «τεχνητών στρατοπέδων» εντός του ΔΗΚΟ, καθώς και για «υιοθέτηση, μετά το τελευταίο συνέδριο, μιας όλο και πιο `σκληρής` επικοινωνιακής πολιτικής που συχνά αποπνέει έντονη αρνητικότητα και απορριπτισμό στο Κυπριακό, ξεφεύγοντας από παραδοσιακές θέσεις που διαμορφώθηκαν και εφαρμόστηκαν επί προεδρίας Σπύρου Κυπριανού και Τάσσου Παπαδόπουλου».

Αυτό, σύμφωνα με την ίδια, «συμβαίνει και στα κοινωνικοοικονομικά ζητήματα, με τις πολλές παλινδρομήσεις και την τεθλασμένη πορεία των τελευταίων χρόνων».

«Η αγωνιώδης προσπάθεια μετεγγραφών από άλλους χώρους για καταρτισμό ψηφοδελτίων, χωρίς τις απαραίτητες πολιτικο-ιδεολογικές συγκλίσεις, επιβεβαιώνει την αδυναμία της ηγεσίας να κτίσει γέφυρες επικοινωνίας και να συσπειρώσει γύρω της, αξιόλογα παλιά και νέα ΔΗΚΟϊκά στελέχη», προσθέτει.

Προσωπικά, αναφέρει η κ. Παπαδοπούλου, «δεν ταυτίζομαι με τεχνητά στρατόπεδα και δεν είμαι το φερέφωνο ή το υποζύγιο κανενός». Μόνο, προσθέτει, «με εσωκομματική ενότητα, συσπείρωση, πραγματικό αγώνα, εσωκομματική αξιοκρατία και σωστή αξιοποίηση δοκιμασμένων και αξιόλογων στελεχών του, το ΔΗΚΟ θα έχει μέλλον».

Ενόψει των πιο πάνω, καταλήγει, «και μετά από σοβαρό προβληματισμό, αποφάσισα να μην κατέλθω στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top