ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βαρυσήμαντες υπογραφές από Υπ. Οικονομικών και Αντιπρόεδρο ΕΤΕπ!

Βαρυσήμαντες υπογραφές από Υπ. Οικονομικών και Αντιπρόεδρο ΕΤΕπ!

Συμφωνίες δανείου και εγγύησης ύψους €150 εκατομμυρίων θα υπογράψουν, την Πέμπτη(17/02), ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ), Τζόναθαν Τέιλορ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ, κατά την εδώ παραμονή του, ο κ. Τέιλορ, ο οποίος θα συνοδεύεται από άλλους αξιωματούχους της ΕΤΕπ, με αρμοδιότητες χρηματοδοτήσεων για την Κύπρο, θα έχουν σειρά συναντήσεων με τον Υπουργό Οικονομικών με τον οποίο θα συζητήσουν θέματα συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και ΕΤΕπ και τις δραστηριότητες της Τράπεζας στα πλαίσια των κοινών προσπαθειών για στήριξη της κυπριακής οικονομίας.

Αύριο στις 12:00 στην Αίθουσα πολλαπλής χρήσης του ΥΠΟΙΚ ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Τέλορ θα υπογράψουν Συμφωνίες Δανείου και Εγγύησης ύψους €100 εκ. με την Τράπεζα Κύπρου, €20 εκ. με την RCB, €15 εκ. ευρώ με την Cyprus Development Bank (CDB) και €15 εκ. ευρώ με την USB Bank για χρηματοδότηση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων (SMEs) και εταιρειών μεσαίας κεφαλαιοποίησης (Mid-Caps) στην Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο της χρηματοδότησης της ΕΤΕπ στην Κύπρο την τελευταία πενταετία (2011-2015) ανήλθε στο €1,31 δισ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top