Πέντε νεκροί και δέκα τραυματίες απο μεγάλη έκρηξη στην Άγκυρα

Πέντε νεκροί και δέκα τραυματίες απο μεγάλη έκρηξη στην Άγκυρα

Πέντε νεκροί και δέκα τραυματίες είναι ο πρώτος απολογισμός από την έκρηξη στην Άγκυρα όπως δήλωσε ο νομάρχης Άγκυρας Μεχμέτ Κιλιτσλάρ.

Ο νομάρχης είπε ότι εκτιμούν ότι η έκρηξη πραγματοποιήθηκε με παγιδευμένο με βόμβες αυτοκίνητο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο στρατιωτικά οχήματα κάηκαν ολοσχερώς ενώ μαύροι καπνοί κάλυψαν τον ουρανό της Άγκυρας. 

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου κλήθηκε να σχολιάσει την έκρηξη και είπε ότι το μόνο που γνωρίζει είναι πως έγινε έκρηξη. "Θα δούμε", είπε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE