ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Ραλίστες» οι Λεμεσιανοί οδηγοί – Αβέρτα τα πρόστιμα για τροχαίες παραβάσεις

«Ραλίστες» οι Λεμεσιανοί οδηγοί – Αβέρτα τα πρόστιμα για τροχαίες παραβάσεις

Εκστρατείες πρόληψης οδικών τροχαίων συγκρούσεων διενήργησε τη Τρίτη (23/02) η Αστυνομία μεταξύ των ωρών 1 μ.μ. – 5 μ.μ.

Διενεργήθηκαν έλεγχοι στην περιοχή του συμπλέγματος Επισκοπής, με επίκεντρο τα χωριά Τραχώνι, Επισκοπή, Ερήμη και Κολόσσι, από μέλη των Αστυνομικών Σταθμών του συμπλέγματος Επισκοπής.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, έγιναν συνολικά 44 καταγγελίες, εκ των οποίων ο 22 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα και οι 16 αφορούσαν οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας. Επίσης, έγιναν έλεγχοι σε 163 οχήματα και 202 πρόσωπα.

Παράλληλα, προέκυψε μία υπόθεση παράνομης μεταφοράς εκρηκτικών υλών, μία υπόθεση παράνομης κατοχής καπνού και τρεις περιπτώσεις εκκρεμούντων ενταλμάτων προστίμου.

Εξάλλου μεταξύ των ωρών 9 π.μ. – 4 μ.μ. χθες, στο πλαίσιο εκστρατείας πρόληψης των οδικών τροχαίων συγκρούσεων και πρόληψης της νεανικής παραβατικότητας, διενεργήθηκαν έλεγχοι στις περιοχές Δερύνειας, Ξυλοφάγου και Ξυλοτύμπου, από μέλη των αντίστοιχων Αστυνομικών Σταθμών και της Τροχαίας Αμμοχώστου. Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, έγιναν συνολικά 54 καταγγελίες, για τροχαία αδικήματα.

Αποτελέσματα Ευρωπαϊκής Εκστρατείας ελέγχου φορτηγών και λεωφορείων

Μεταξύ των ημερομηνιών 15 – 21 Φεβρουαρίου, 2016 πραγματοποιήθηκε η 1η ετήσια Πανευρωπαϊκή εβδομαδιαία εκστρατεία ελέγχου φορτηγών και λεωφορείων στο πλαίσιο της συνεργασίας της Αστυνομίας Κύπρου με το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας TISPOL.

Κατά την εκστρατεία διενεργήθηκαν 582 έλεγχοι φορτηγών και προέκυψαν 259 καταγγελίες, καθώς επίσης και 187 έλεγχοι λεωφορείων όπου προέκυψαν 2 καταγγελίες.

Κύριος σκοπός της εκστρατείας ήταν η πρόληψη / αποτροπή πολύνεκρων και άλλων σοβαρών οδικών τροχαίων συγκρούσεων με φορτηγά και λεωφορεία, καθώς επίσης και η αποτελεσματική αντιμετώπιση των τροχαίων αδικημάτων που πιθανόν να διαπράττονταν από οδηγούς τέτοιων οχημάτων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top