LIFESTYLE

Ραγίζει καρδιές ο Σεφερλής: «Είδα τον Παντελή στο φέρετρο, ήταν πανέμορφος» Έφυγε πικραμένος ο τραγουδιστής

Ραγίζει καρδιές ο Σεφερλής: «Είδα τον Παντελή στο φέρετρο, ήταν πανέμορφος» Έφυγε πικραμένος ο τραγουδιστής

Το ότι πάγωσε από το θάνατο του καλού του, φίλου, Παντελή Παντελίδη, παραδέχτηκε ο Μάρκος Σεφερλής στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στην οποία ήταν καλεσμένος την Τετάρτη 24/2. Όπως δήλωσε δεν το πίστευε ότι έφυγε απο τη ζωή, μέχρι που άνοιξε το φέρετρο

«Όταν άκουσα την είδηση αυτή, συγκλονίστηκα.  Δεν μπορούσα να το πιστέψω  πως πέθανε, μέχρι την ώρα που τον είδα μέσα στο φέρετρο. Ήταν πανέμορφος, εκεί λοιπόν και πείστηκα πως δεν είναι πια ανάμεσα μας. Όπως και όλος ο κόσμος, που βρίσκονταν εκεί δεν το είχε καταλάβει, δεν το είχε χωνέψει πως ο Παντελής έφυγε από κοντά μας».

Παράλληλα, ο ηθοποιός περιέγραψε και την συνομιλία που είχε με τον πατέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή, αμέσως μετά την κηδεία του που πήγαν όλοι μαζί στο καφενεδάκι.

«Ο πατέρας του μου έκανε νόημα στην κηδεία και όταν πλησίασα μου είπε “μόνο εσύ τον στήριξες τον Παντελή”. Εγώ όμως το έκανα γιατί πραγματικά τον πίστευα ως τραγουδιστή αλλά και ως άνθρωπο γιατί ήταν πολύ διαφορετικός από την πλειοψηφία του σιναφιού  μας» είπε και πρόσθεσε: «Οι γονείς του μου είπαν πως έφυγε πολύ πικραμένος».

Δείτε ένα απόσπασμα από όλα αυτά που είπε ο Μάρκος Σεφερλής στην Ζήνα Κουτσελίνη

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top