Διάσημη τραγουδίστρια έκανε tattoο στίχο του Παντελίδη!

Διάσημη τραγουδίστρια έκανε tattoο στίχο του Παντελίδη!

Γνωστή τραγουδίστρια «χτύπησε» tattoo στίχο του Παντελίδη!

«Κόλλησε το γκάζι κι εγώ σ’ αγαπώ…» είναι η φράση που «χτύπησε» στον ώμο της η Μαρία Καρλάκη. Το σημείο που το έκανε δεν είναι τυχαίο, μιας και ακριβώς από πάνω έχει ένα τατουάζ με τα αρχικά ονόματα αγαπημένων προσώπων από την οικογένειά της, όπως αυτό της μητέρας της.
Η τραγουδίστρια ήταν πολύ καλή φίλη με τον Παντελή Παντελίδη, έχει συγκλονιστεί από το θάνατό του και έκανε αυτή την κίνηση για να τον θυμάται για πάντα! Η Μαρία Καρλάκη πόσταρε στο λογαριασμό της στο Instagram τη φωτογραφία από τη στιγμή που έκανε το tattoo και έγραψε: «Κόλλησε το γκάζι κι εγω σ αγαπαω .. Pq .. Βάρα Θοδωρή. #pq #proki #tattoo»

Δείτε το βίντεο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.