Θρίλερ για δημοφιλές Ελληνικό συγκρότημα! Φήμες ότι διαλύονται – Τι απαντούν οι ίδιοι

Θρίλερ για δημοφιλές Ελληνικό συγκρότημα! Φήμες ότι διαλύονται – Τι απαντούν οι ίδιοι

Ένα απίστευτο σήριαλ εκτυλίσσεται εδώ και μερικές ημέρες, καθώς φήμες θέλουν τους Boys and Noise, το συγκρότημα που δημιουργήθηκε πριν από περίπου τρία χρόνια και έχει κλέψει τις καρδιές των κοριτσιών, να διαλύεται!

Οι φήμες για διάλυση του συγκροτήματος, που προκαλεί το αδιαχώρητο σε κάθε εμφάνισή του, ξεκίνησαν μετά τηνσυμμετοχή του Άρη Μακρή στο μιούζικαλ «Οικογένεια Άνταμς», στο θέατρο «Βέμπο», αλλά και τα covers γνωστών επιτυχιών που «ανέβασαν» στο YouTube τα άλλα δύο μέλη του γκρουπ, ο Τζίμι και ο Βαγγέλης.

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook, την Παρασκευή, τα τρία αγόρια ξεκαθάρισαν ότι δεν σταματούν, αλλά θα κάνουν ένα μικρό διάλλειμα, και καλούν θαυμάστριές τους σε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι, αυτή την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, στο «Box».

Boys And Noise

«Είμαστε πολύ συγκινημένοι! Η αγάπη σας μας οδήγησε στη κορυφή, το μουσικό μας ταξίδι όμως μας καλεί να δοκιμάσουμε νέες εικόνες, ξεχωριστά πράγματα!», γράφουν οι Boys and Noise και ανανεώνουν το ραντεβού τους με το κοινό στα φετινά μουσικά βραβεία MAD, δηλαδή σε περίπου τέσσερις μήνες από τώρα!

boys-and-noise-2.jpg

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.