ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Μάρτη ξύλα φύλαγε ή μήπως όχι; Διαβάστε τι προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για τον καιρό

Τον Μάρτη ξύλα φύλαγε ή μήπως όχι; Διαβάστε τι προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για τον καιρό

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη, ωστόσο ο Φεβρούαριος μας αποχαιρετά με αίθριο καιρό με τον Μάρτιο να μας υποδέχεται με ήλιο και ψηλές θερμοκρασίες. Φαίνεται πως η λαϊκή ρήση τον Μάρτη ξύλα φύλαγε, δεν επιβεβαίωνεται προς το παρόν τουλάχιστον

Απόψε σε αρκετές περιοχές αναµένεται να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση και αραιή οµίχλη, ενώ τοπικά δεν αποκλείεται και οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο µετά την διάλυση της αραιής οµίχλης και της χαµηλής νέφωσης ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς µέχρι 3 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Την ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, αρχικά µε ψηλές νεφώσεις, ενώ από αργά το απόγευµα θα εµφανίζονται και µέσες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο την ∆ευτέρα και την Τρίτη

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top