«Δως μου τα ριάλια σου» είπε ο ληστής... με τη βαριοπούλα στη Λάρνακα

«Δως μου τα ριάλια σου» είπε ο ληστής... με τη βαριοπούλα στη Λάρνακα

Κρατώντας στα χέρια βαριοπούλα, κουκουλοφόρος, 20 περίπου χρόνων, κατάφερε να ληστέψει περίπτερο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Φανερωμένης στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 04.30 τα ξημερώματα της Κυριακής, (28/2), νεαρός ηλικίας περίπου 20 χρόνων, φορώντας κουκούλα, γάντια και κασκόλ και κρατώντας στα χέρια βαριοπούλα (μάτσα), εισήλθε σε περίπτερο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Φανερωμένης στη Λάρνακα.
 
Ο νεαρός έβαλε την τσάντα που κρατούσε στον πάγκο του περιπτέρου και απειλώντας την υπάλληλο με τη βαριοπούλα της είπε «δως μου τα ριάλια σου». Η κοπέλα έβγαλε από το ταμείο τις εισπράξεις της νύχτας που ανέρχονταν γύρω στα 200 ευρώ και τα έβαλε στην τσάντα.
 
Στη συνέχεια ο νεαρός βγήκε από το περίπτερο και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
 
Η υπάλληλος ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας μετέβησαν στη σκηνή, απέκλεισαν την περιοχή και άρχισαν έρευνες.
 
Το περίπτερο διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το οποίο θα εξετάσει η Αστυνομία προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του ληστή.
 
Η κοπέλα έδωσε περιγραφή του νεαρού στην Αστυνομία και σύμφωνα με τα λεγόμενα της, φαίνεται να είναι Κύπριος αφού – όπως ανέφερε - της μίλησε με κυπριακή προφορά και ηλικίας 20 περίπου χρόνων.
 
Ο νεαρός ληστής αναζητείται από την Αστυνομία.  
 
Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προσβλέπει σε παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες η Ολγκίν - Τα είπε με τον Ερχιουρμάν

Προσβλέπει σε παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες η Ολγκίν - Τα είπε με τον Ερχιουρμάν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν, δήλωσε ότι προσβλέπει σε μια παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν την ερχόμενη βδομάδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE