LIFESTYLE

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα: Είχε άλλα τρία τροχαία ο Παντελίδης λόγω υπνηλίας

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα: Είχε άλλα τρία τροχαία ο Παντελίδης λόγω υπνηλίας

Μία νέα διάσταση στα αίτια του μοιραίου δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη έρχονται να δώσουν οι δικοί του άνθρωποι από το στενό φιλικό και οικογενειακό του περιβάλλον.

Μετά την αποκάλυψη των πραγματογνωμόνων της Τροχαίας χθες που απεφάνθησαν ότι το αυτοκίνητο ήταν σε άριστη κατάσταση αλλά δεν πάτησε ποτέ φρένο ο οδηγός παρ’ όλο που έτρεχε με πολύ υψηλή ταχύτητα, άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον αποκαλύπτουν πως ο Παντελής Παντελίδης στο παρελθόν είχε πέσει θύμα άλλων τριών σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων που λίγο είχε λείψει να του στοιχίσουν τη ζωή. Μόνο που τότε είχε φανεί πολύ τυχερός. Αιτία και τις τρεις φορές ήταν ότι είχε αποκοιμηθεί στο τιμόνι με αποτέλεσμα να τρακάρει μόνο που τότε μετρούσε μόνο υλικές ζημιές. Οι ίδιοι άνθρωποι λοιπόν δεν αποκλείουν να συνέβη κάτι αντίστοιχο και αυτή τη φορά μιας και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς ο Παντελής δεν πάτησε φρένο σε μία τόσο επικίνδυνη στροφή. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνο το πρωί, γύρω στις 8,30, ο Παντελής ήταν άυπνος, μετά από μία εξαντλητική πρόβα και δεν είχε κοιμηθεί για πολλές ώρες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top