ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Εντατικές έρευνες για εντοπισμό του ληστή στο αρτοποιείο - Στα χέρια της Αστυνομίας το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

ΠΑΦΟΣ: Εντατικές έρευνες για εντοπισμό του ληστή στο αρτοποιείο - Στα χέρια της Αστυνομίας το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας στην Πάφο για την υπόθεση ληστείας εναντίον αρτοποιείου που βρίσκεται στη λεωφόρο Αγαπήνωρος.

 Όπως αναφέρει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια, ενώ φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσει η καταγραφή των εικόνων από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει το αρτοποιείο.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, γύρω στις 3.45π.μ. το πρωί της Δευτέρας (29/02) , εισήλθε εντός του αρτοποιείου που είναι 24ωρης εξυπηρέτησης, άγνωστος άνδρας, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα.

Υπό την απειλή μαχαιριού, κατάφερε να αποσπάσει τα χρήματα που βρίσκονταν στο ταμείο και στη συνέχεια διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, ο δράστης περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65μ. περίπου.

Την ώρα της ληστείας βρίσκονταν στο συγκεκριμένο αρτοποιείο οι δύο γυναίκες υπάλληλοι, οι οποίες ανέφεραν στην Αστυνομία ότι ο δράστης μιλούσε ελληνικά.

Σημειώνεται πως είναι η δεύτερη φορά που μέσα σε λίγες μέρες, στον ίδιο φούρνο, που βρίσκεται στην Κάτω Πάφο, διενεργείται ένοπλη ληστεία.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top