ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζει όνομα το Mega και το εκμεταλλεύεται το Sigma

Αλλάζει όνομα το Mega και το εκμεταλλεύεται το Sigma

Μεγάλες αλλαγές περιμένουν το τηλεοπτικό κοινό στην Κύπρο αφού πέραν της εμφάνισης νέου τηλεοπτικού σταθμού το μενού περιέχει την μετονομασία του Mega και την αγορά νέου τηλεοπτικού προϊόντος από το Sigma.

Συγκεκριμένα το Mega θα αλλάξει όνομα και θα μετονομαστεί σε TVOne, όπως έγινε πρόσφατα και με την ιστοσελίδα του σταθμού η οποία μέχρι πρότινος ονομαζόταν livenews.com. Η κίνηση αυτή θα γίνει καθώς η διοίκηση του καναλιού θέλει να απεμπλακεί από το κόστος που επωμίζεται αγοράζοντας το «brand name» από το αδερφό Mega, Ελλάδος.

Πλέον το Mega κάνει πρωταθλητισμό, έχοντας στο πρόγραμμα του πετυχημένες κυπριακές παραγωγές σε όλες τις ζώνες.

Ως εκ τούτου, οι ιθύνοντες του σταθμού, θεωρούν πως το κανάλι του Αρχαγγέλου μπορεί να σταθεί στα πόδια του χωρίς να κουβαλά πλέον την επωνυμία άρα και το κόστος  που φέρει η ταμπέλα του «Mega».  

Ήδη το Mega δείχνει τις προθέσεις του, για το πώς πρόκειται να καλύψει τυχόν «κενά» στο πρόγραμμα του, αφού τις μεταμεσονύχτιες ώρες προβάλλει εκπομπή το από το Star Eλλάδος (Αλήθειες με την Ζήνα).  

Από την άλλη, η «κάθοδος» του Alpha στην Κύπρο η οποία αναμένεται ότι θα εκπέμψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον Απρίλιο, δημιούργησε αρκετά προβλήματα στο Sigma, αφού του αποστέρησε εμπορικές παραγωγές που το κανάλι του Παρισινού δεν κατάφερε να βρει στον Σκάϊ.

 Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες μας  ο τηλεοπτικός σταθμός του ΔΙΑ, βρίσκεται σε επαφές με το Mega Ελλάδος για να αγοράσει τηλεοπτικές σειρές που είχαν καταγράψει μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν ώστε  να προβληθούν ως επαναλήψεις το προσεχώς καλοκαίρι.

Τάσος Χριστοδούλου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top