LIFESTYLE

Κύπριος το νέο φλερτ της Αραβανή! Εφοπλιστής στο επάγγελμα! ΦΩΤΟ

Κύπριος το νέο φλερτ της Αραβανή! Εφοπλιστής στο επάγγελμα! ΦΩΤΟ

Η πολιορκία του γοητευτικού επιχειρηματία στην παρουσιάστρια από το μαγαζί όπου τραγουδά η Βίσση συγκατελέγεται στα πρώτα θέματα συζήτησης στην Ελλάδα...

Στο «Hotel Ερμού» όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, διασκέδασαν η Ευαγγελία Αραβανή και ο εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ. Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! κατέγραψε τρυφερά στιγμιότυπα μεταξύ της παρουσιάστριας των backstage του Χ-Factor και του νεαρού εφοπλιστή.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες ο Βασίλης Μιχαήλ φλέρταρε την Ευαγγελία, με την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, γνωρίζονται, εδώ και πολλά χρόνια. 

Όπως αναφέρει το "ΟΚ!" η Ευαγγελία βρέθηκε στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο έπειτα από πρόσκληση της καλής της φίλης, Νεσχάν Μουλαζίμ. Στην παρέα τους βρισκόταν ο πρώην σύντροφος της Νεσχάν, Γιώργος Λάγιος με τον Βασίλη Μιχαήλ. Πηγή περιέγραψε στο περιοδικό πως ο νεαρός εφοπλιστής κατά τη διάρκεια της βραδιάς φλέρταρε την παρουσιάστρια, η οποία όσο περνούσε η ώρα έδειχνε να ανταποκρίνεται στο φλερτ του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top