ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έτσι δρουν οι επίδοξοι διαρρηκτές στη Λεμεσό – Προσοχή συστήνει η Αστυνομία

Έτσι δρουν οι επίδοξοι διαρρηκτές στη Λεμεσό – Προσοχή συστήνει η Αστυνομία

Σε έξαρση οι διαρρήξεις στη Λεμεσό με τους επίδοξους διαρρηκτές να εφαρμόζουν μεθοδικές κινήσεις.

Δρουν τις ώρες που ο περισσότερος κόσμος απουσιάζει από τα σπίτια του! 

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από την Αστυνομία, μόνο την τελευταία εβδομάδα έγιναν τέσσερις διαρρήξεις σε διαμερίσματα στη Λεμεσό.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο τρόπος που δρουν οι επίδοξοι διαρρηκτές είναι μεθοδικός, αφού φέρεται πως «κτυπούν» τις ώρες που οι περισσότεροι εκ των ενοίκων απουσιάζουν από τα διαμερίσματα τους.

Συγκεκριμένα, δρουν ανά δυο άτομα κατά τις ώρες 8:00 το πρωί μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι, κτυπώντας πρώτα το κουδούνι των διαμερισμάτων προφασιζόμενοι διάφορες δικαιολογίες. 

Όταν αντιληφθούν πως δεν υπάρχει ένοικος στο διαμέρισμα, εισέρχονται στην πολυκατοικία και με ειδικό εργαλείο αφαιρούν την κλειδαριά από τις πόρτες εισόδου των διαμερισμάτων.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, οι διαρρηκτές «αρπάζουν» ότι κάνει για τα γούστα τους, κυρίως χρυσαφικά και ηλεκτρικούς υπολογιστές.

Οι περιοχές που παρατηρούνται οι περισσότερες διαρρήξεις είναι κυρίως στην Νάφης, στον Άγιο Νεκτάριο, στον Κάψαλο και στην Μέσα Γειτονιά.

Πήγαν να διαρρήξουν ηλικιωμένο άλλα δεν τα κατάφεραν

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τρίτης (08/03) οι επίδοξοι διαρρηκτές, κτύπησαν το κουδούνι σε ηλικιωμένο ένοικο πολυκατοικίας με το τελευταίο να μην τους απαντά.

Οι διαρρηκτές υπολόγισαν πως δεν υπάρχει κάνεις εντός του διαμερίσματος, έτσι αφαίρεσαν την κλειδαριά της πόρτας και μπήκαν μέσα. Για κακή του τύχη ο ηλικιωμένος άντρας ήταν στο διαμέρισμα του και τους είδε. Αμέσως οι δυο άντρες τράπηκαν σε φυγή.

Όπως ανάφερε στην κατάθεση του στην Αστυνομία, οι δυο άντρες είναι ηλικίας 35-45 ετών, ψηλοί και λεπτής σωματικής διάπλασης.

Η Αστυνομία από την πλευρά της καλεί το κοινό, εάν αντιληφθεί πρόσωπα άγνωστα, με ύποπτες κινήσεις να καλεί άμεσα την Αστυνομία. Παράλληλα καλεί το κοινό πάρει τις απαραίτητες προφυλάξεις σε ό,τι αφορά το πολύτιμα αντικείμενα τους.   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top