Τεράστια επιτυχία για Κύπριο αθλητή του Bodybuilding! 1ος σε διεθνές αγώνα ο Αβράμης Κυριάκου

Τεράστια επιτυχία για Κύπριο αθλητή του Bodybuilding! 1ος σε διεθνές αγώνα ο Αβράμης Κυριάκου

Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους αθλητές στο χώρο της σωματικής διάπλασης στην Κύπρο, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, ενώ χαίρει και ιδιαίτερης εκτίμησης από όλους τους συναθλητές του, αναγνωρίζοντας τη σκληρή δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια.

Ο λόγος για τον Αβράμη Κυριάκου, ο οποίος σε διεθνές μίτινγκ bodybuilding που διεξήχθη στις ΗΠΑ κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση και να σηκώσει τη σημαία της Κύπρου στο ψηλότερο σημείο.

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ευχαριστεί τους φίλους για τα μηνύματα τους και βάζει στόχο του, τους παγκόσμιους αγώνες Mr Olympia στην Ισπανία τον Ιούνιο!

Συγχαρητήρια στον Κύπριο αθλητή!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.