ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Πρωτοπορεί γραφείο κηδειών – Προσφέρει κάτι ξεχωριστό!

ΚΥΠΡΟΣ: Πρωτοπορεί γραφείο κηδειών – Προσφέρει κάτι ξεχωριστό!

Γραφείο κηδειών στην Κύπρο στο πλαίσιο αναβάθμισης των υπηρεσιών του προσφέρει κάτι πρωτοποριακό στους πελάτες του.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη  

Το Γραφείο Τελετών «Κοίμησις», στη Λευκωσία  είναι το μοναδικό γραφείο κηδειών που δίνει τη δυνατότητα τους πελάτες του να δέχονται συλλυπητήρια και ηλεκτρονικά.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, ο ιδιοκτήτης του γραφείου Γιώργος Κυριακίδης, ανέφερε ότι η εφαρμογή τέθηκε σε λειτουργία εδώ και οκτώ μήνες, στην ιστοσελίδα του γραφείου (Βρείτε την ΕΔΩ) και έχει απήχηση στον κόσμο.

Όσοι αδυνατούν να παρευρεθούν στην κηδεία του προσώπου που τους ενδιαφέρει, μπορούν να στείλουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του αποθανόντα μέσω διαδικτύου, από όποιο μέρος του πλανήτη και εάν βρίσκονται. Η οικογένεια έχει πρόσβαση και τα διαβάζει.

O κύριος Κυριακίδης εξήγησε ότι «σκοπός μας είναι να παρέχουμε όσο το δυνατόν πιο επαγγελματική και σωστή φροντίδα προς τους νεκρούς και της οικογένειές που πενθούν. Για αυτό το Γραφείο μας παρέχει δωρεάν αυτή την υπηρεσία στους πελάτες μας για να μπορούν γνωστοί και φίλοι να δίνουν τα συλλυπητήρια στους πενθούντες»

Είπε ότι πρόσφατα κάποιοι είχαν στείλει συλλυπητήρια από την Ελλάδα, καθώς δεν έβρισκαν τρόπο να επικοινωνήσουμε με την οικογένεια.

Πρόσθεσε επίσης, ότι αυτό έγινε στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών που προσφέρει το γραφείο στους πελάτες του και τόνισε ότι στην Κύπρο στον εν λόγω τομέα είμαστε 50, ίσως και 100 χρόνια πίσω,  και  για αυτό και αναμένεται η σχετική νομοθεσία για ρύθμιση των κηδείων.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top