ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ζητιάνος κέρδισε 300000 στο Τζόκερ, αλλά η τράπεζα αρνήθηκε να τον πληρώσει!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ζητιάνος κέρδισε 300000 στο Τζόκερ, αλλά η τράπεζα αρνήθηκε να τον πληρώσει!

Δεν πίστευε στα μάτια του ο 38χρονος άνεργος, όταν συνειδητοποίησε ότι είχε κερδίσει 300000 ευρώ στο Τζόκερ! Έπαιξε μόλις πέντε ευρώ και πίστεψε ότι αν μη τι άλλο έλυσε τα προβλήματά του, αλλά αυτό που ακολούθησε παραλίγο να του στοιχήσει…

 

Επιμέλεια: Ανδρέας Χαραλάμπους

Σύμφωνα με την Espresso, ο άνεργος Αθηναίος έφτασε στην πηγή αλλά αρχικά δεν μπόρεσε να πιει νερό. Μπορεί να είδε την τύχη να του χαμογελάει αφού κέρδισε το Τζόκερ, όμως ανέβηκε έναν γολγοθά για να εισπράξει τα χρήματα, καθώς δεν είχε δικό του τραπεζικό λογαριασμό προκειμένου να του κατατεθεί το ποσό.

Σύμφωνα πάντα με την Εspresso, o 38χρονος μένει σε ένα παράπηγμα στην περιοχή της Γλυφάδας και βγάζει τα προς το ζην ζητιανεύοντας. Δεν πίστευε στα μάτια του, όταν το δελτίο του Τζόκερ, αξίας 5 ευρώ, που έπαιξε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στο Παλαιό Φάληρο, τον έκανε εν μια νυκτί πάμπλουτο!

Με τη βοήθεια φιλικού του προσώπου συμβουλεύτηκε δικηγόρο και απευθύνθηκε σε τραπεζικό οργανισμό, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία. Όμως ενημερώθηκε πως ήταν ανέφικτο να ανοίξει λογαριασμό στο όνομά του, αφενός λόγω των περιορισμών εξαιτίας των capital controls και αφετέρου διότι δεν θα μπορούσε να προσκομίσει τα δικαιολογητικά (όπως λογαριασμό ΔΕΚΟ και εκκαθαριστικό).

Μπροστά στο αδιέξοδο, ο 38χρονος αποφάσισε να εμπιστευτεί ένα αγαπημένο συγγενικό του πρόσωπο και να καταθέσει τελικά τα κέρδη στον δικό του λογαριασμό. Συγκεκριμένα, πήγε ξανά στον ΟΠΑΠ μαζί με τον εξάδελφό του, του οποίου τα στοιχεία λογαριασμού παρέδωσε, ώστε να κατατεθεί εκεί το ποσό.

Κυνήγησε την τύχη του και βγήκε κερδισμένος, κατά πολύ μάλιστα! Ήθελε πολλή «τρέλα» και πίστη για να ρισκάρει πέντε ευρώ σε δελτίο Τζόκερ στην κατάστασή του, αλλά το ρίσκο απέδωσε!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top