ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πέραν των 16.000 διανυκτερεύσεων από διεθνείς αθλητικές οργανώσεις στην Κύπρο

Πέραν των 16.000 διανυκτερεύσεων από διεθνείς αθλητικές οργανώσεις στην Κύπρο

Τονωτική «ένεση» για τον τουρισμό της Κύπρου η διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων

Πέραν των 16.000 διανυκτερεύσεων απέφεραν διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν με την στήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ) το Φεβρουάριο και στις αρχές Μαρτίου, συμβάλλοντας και στην βελτίωση της εποχικότητας.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση σημερινή ανακοίνωση του ΚΟΤ, διοργανώθηκε στο πρώτο δεκαήμερο του Μάρτη, στα γήπεδα ΓΣΖ, Τάσος Μάρκου και Αναγέννησης, το 9ο τουρνουά γυναικείου ποδοσφαίρου «Cyprus Women’s Cup» που φέτος διοργανώθηκε από την Φιλανδική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Στο τουρνουά συμμετείχαν 8 γυναικείες εθνικές ομάδες, μεταξύ των οποίων της Φιλανδίας, Ιταλίας, Αυστρίας, Ιρλανδίας και Πολωνίας.


Σύμφωνα με τον ΚΟΤ, η διοργάνωση αυτή αποφέρει περισσότερες από 3000 διανυκτερεύσεις και πολλαπλάσια παράλληλα οφέλη.

Σημαντικό αθλητικό γεγονός αποτέλεσε επίσης η πραγματοποίηση στην Κύπρο, με την στήριξη του ΚΟΤ, του τουρνουά ποδοσφαίρου «Russian NFL Cup 2016», το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο από τη Ρωσική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Στο τουρνουά, που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, συμμετείχαν 16 ομάδες και υπολογίζεται ότι απέφερε πάνω από 13.000 διανυκτερεύσεις στην τουριστική βιομηχανία και επιπρόσθετα οφέλη.

«Η διοργάνωση διεθνών αθλητικών εκδηλώσεων είναι μια σημαντική παράμετρος για την καθιέρωση της Κύπρου ως αθλητικού τουριστικού προορισμού», υπογραμμίζει ο ΚΟΤ, προσθέτοντας πως τέτοιες σημαντικές εκδηλώσεις συμβάλλουν στην βελτίωση της εποχικότητας και προσφέρουν σημαντικά έσοδα στην οικονομία, ενώ την ίδια στιγμή, προβάλλουν τουριστικά την Κύπρο διεθνώς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top