LIFESTYLE

Ηθοποιός κυπριακής tv για Παντελίδη: «Δεν τον άφησαν να ησυχάσει. Η ψυχή του πέρασε μεγάλη ταραχή με όλα αυτά»

Ηθοποιός κυπριακής tv για Παντελίδη: «Δεν τον άφησαν να ησυχάσει. Η ψυχή του πέρασε μεγάλη ταραχή με όλα αυτά»

Αναρωτιέται που ζούμε και στεναχωρέθηκε με όλες αυτές τις εκπομπές και τα λαϊκά δικαστήρια που στήθηκαν...

Η Τζόυς Ευείδη μιλά για τον άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη στο Λοιπόναλλά και την ανάγκη να δοθεί χώρος και χρόνος στην οικογένεια για να τον πενθήσει όπως πρέπει και αρμόζει.

Οι σχέσεις σου έχουν γερές βάσεις. Αυτό δεν σου δίνει μια σιγουριά, δεν «μικραίνει» τους φόβους σου;

«Δεν νιώθω καθόλου σίγουρη, ασφάλεια δεν έχω νιώσει στη ζωή μου ποτέ. Τι να χτίσεις τώρα; Ο Παντελίδης «έφυγε» πάνω στο απόγειο της δόξας του... Ήσυχη συνείδηση να έχουμε. Το επόμενο δευτερόλεπτο μπορεί να είναι το τελευταίο, τουλάχιστον να είμαστε καλοί άνθρωποι, να μη μας σκ@@οψυχάνε μετά. «Έφυγε» ένα νέο παιδί πάνω που χαιρόταν την επιτυχία του, αυτό είναι πάρα πολύ στενάχωρο, για όλα τα άλλα θέλω να κάνω εμετό. Όλα τα άλλα είναι «καλιαρντοσύνες», δεν θέλω να τις ακούω, δεν άνοιξα καθόλου τηλεόραση».

Δόθηκε μεγάλη δημοσιότητα.

«Το έμαθα, σοκαρίστηκα, δεν ήθελα να μάθω τίποτα άλλο. Ο άνθρωπος «έφυγε» και μετά εκπομπές ολόκληρες, να διυλίζουνε τον κώνωπα, τι είναι αυτά, καλέ; Που ζούμε, Παναγιά μου; Λαϊκά δικαστήρια για το πώς σκοτώθηκε, θα τρελαθώ εντελώς... Ζιμπάμπουε. Δεν σκέφτηκε κανείς αυτή την οικογένεια που θρηνούσε το παιδί της; Τι να πω; Καφρίλα μου φαίνεται.»

Είκοσι χιλιάδες κόσμου παραβρέθηκαν στην κηδεία του Παντελίδη.

Για έναν καλλιτέχνη, αν μιλάει στην ψυχή του κόσμου, μαγκιά του και καουμποϊλίκι του, και προφανώς αυτός ο άνθρωπος μίλησε στην ψυχή πολύ μεγάλου μέρους του κόσμου. «Έφυγε» το παιδί, τώρα τι λέμε; Κρίμα το παιδί, αφήστε το να ησυχάσει. Δεν το άφησαν να ησυχάσει. Η ψυχή του πέρασε μεγάλη ταραχή με όλα αυτά. Αυτό δεν πρέπει να γίνεται, είναι κακό.»



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top