ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κακός χαμός με διαγωνισμό της MAC- Μάθετε όλη την αλήθεια! Πρόκειται για απάτη! Σας κλέβουν προσωπικά δεδομένα

Ο κακός χαμός με διαγωνισμό της MAC- Μάθετε όλη την αλήθεια! Πρόκειται  για απάτη! Σας κλέβουν προσωπικά δεδομένα

Επιτήδειοι έφτιαξαν ψεύτικο διαγωνισμό, με δωροκάρτες καλλυντικών MAC, για να αρπάξουν προσωπικά δεδομένα! Δεν ευθύνεται η εταιρία που έχει ήδη καταγγείλει το περιστατικό. Πολλοί Κύπριοι έπεσαν θύματα της απάτης.

Τις τελευταίες μέρες τα social media έχουν γεμίσει με αναρτήσεις χρηστών σχετικά με διαγωνισμό της MAC Cosmetics.

Ειδικότερα, υποτίθεται πως ο χρήστης έπρεπε να κάνει share το post με τον διαγωνισμό και μετά να το στείλει σε φίλους του. Μετά από αυτές τις διαδικασίες… κέρδιζε μία δωροεπιταγή των 100 ευρώ!

Η MAC Cosmetics από τη μεριά της έχει ήδη καταθέσει μηνύσεις κατά αγνώστων ενώ από την πρώτη μέρα που «βγήκε στον αέρα» αυτός ο διαγωνισμός συνεργαζόμαστε με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αυτό που μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά είναι ότι ο server ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για να στηθεί όλο αυτό εντοπίστηκε στην Ολλανδία, ενώ πίσω από την «κομπίνα» είναι Έλληνες.

Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας MAC Cosmetics  
 
Με αίσθημα ευθύνης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ιστοσελίδες με διαγωνισμούς και ειδικές προσφορές που αφορούν τη μάρκα μας.

Οι συγκεκριμένες, δεν αποτελούν εξουσιοδοτημένες ιστοσελίδες της M·A·C Cosmetics και ουδεμία σχέση έχουν με την εταιρεία μας. Η M·A·C Cosmetics από τη μεριά της έχει ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που ορίζει ο νόμος. 
 
Για να μαθαίνετε τα νέα της, σας παρακαλούμε να επισκέπτεστε μόνο την επίσημη ιστοσελίδα της M·A·C Cosmetics καθώς και την επίσημη σελίδα μας στο Facebook. 
 
Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας, 
 
M·A·C Cosmetics"

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top