ΠΑΡΑ-THEMA

Θα καούν τα Πολεμίδια! 90 λεπτά μακριά από το όνειρο

Θα καούν τα Πολεμίδια! 90 λεπτά μακριά από το όνειρο

Το ποδοσφαιρικό θαύμα της ομάδας της Καρμιώτισσας ολοκληρώνεται το Σάββατο 19/3. Η ομάδα των Πολεμιδιών με νίκη απέναντι στον Διγενή Ορόκλινης ανεβαίνει στην Α’ κατηγορία και στο γήπεδο της ομάδας αναμένεται να γίνει κυριολεκτικά χαμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας οι «Ροσονέρι» των Πολεμιδιών ετοιμάζουν εκπλήξεις και φιέστα ανόδου, αφού η νίκη είναι σχεδόν βέβαιη, με τις δυο ομάδες να χωρίζει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας.

Βέβαια όλοι στο στρατόπεδο της Καρμιώτισσας αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με την δέουσα σοβαρότητα και στόχο έχουν να σφραγίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για άνοδο.

Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας όπως μαθαίνουμε έχει ορίσει την τιμή του εισιτηρίου στη συμβολική τιμή του ενός ευρώ(!) θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσεις όλους τους φιλάθλους που στήριξαν το σωματείο να κάνει το μεγάλο αυτό άλμα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top