Δύσκολη υπόθεση η ανάσυρση της σορού απο το γκρεμό – Αποκαλυπτικές ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύσκολη υπόθεση η ανάσυρση της σορού απο το γκρεμό – Αποκαλυπτικές ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δύσκολη υπόθεση η ανάσυρση της σορού που όπως όλα δείχνουν πρόκειται για την άτυχης Άννης Κωνσταντίνου. Κι αυτό γιατί το αυτοκίνητο έχει πέσει σε χαράδρα βάθους 50 μέτρων.

Διαβάστε ακόμη: Έτσι έφτασαν στον εντοπισμό της άτυχης Άννης – Νεκρή εδώ και μέρες 

Κατά συνέπεια, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να ανασυρθεί η σορός της.Αυτό άλλωστε καταδεικνύουν και οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline από τη σκηνή και οι οποίες είναι αποκαλυπτικές.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η άτυχη Άννη εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το όχημά της, σε βραχώδες σημείο. Φορούσε τα ίδια ρούχα με αυτά που είχε δηλωθεί ότι φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής της, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι βρέθηκε χωρίς υποδήματα.

Δυστυχώς, το πτώμα της άτυχης 47χρονης είναι σε πλήρη αποσύνθεση.

 

Της Ιωάννα Μάντζιηπα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE