ΚΟΣΜΟΣ

Γυναίκα είναι εθισμένη να τρώει την πολυθρόνα της! Την χρησιμοποιεί για ψωμί

Γυναίκα είναι εθισμένη να τρώει την πολυθρόνα της! Την χρησιμοποιεί για ψωμί

Η 28χρονη Vicky Cullen δεν μπορεί να σταματήσει να τρώει την πολυθρόνα της, ενώ σχεδόν έχει αντικαταστήσει τον αφρό από τον οποίο είναι φτιαγμένη με το ψωμί βάζοντας πάνω σε αυτό βούτυρο, μαρμελάδα ή ακόμη και διάφορες σάλτσες.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, η περίεργη αυτή συνήθειά της ξεκίνησε όταν ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί το οποίο γεννήθηκε το 2011 αλλά συνεχίστηκε και μετά τη γέννησή του.

Η αισθητικός από το Ηνωμένο Βασίλειο διαγνώστηκε με Pica, την διαταραχή που δημιουργεί αυτή την επιθυμία.

«Οι περισσότερες γυναίκες έχουν επιθυμία για παράξενα φαγητά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και συχνά μετά τον τοκετό όπως για τουρσί, μέλι ή τόνο και παγωτό. Αλλά όχι εγώ. Σπρώχνω σφουγγάρι και αφρό στο στόμα μου για τα τελευταία πέντε χρόνια από τότε που ξεκίνησε η λαχτάρα μου, στα μέσα της εγκυμοσύνης μου. Καθόμουν μπροστά στην τηλεόραση ένα βράδυ και είχε γίνει μια τρύπα στον καναπέ. Πριν το καταλάβω είχα πάρει ένα κομμάτι αφρού από το κεντρικό μαξιλάρι και το μασούσα όπως την τσίχλα απολαμβάνοντάς το πριν το καταπιώ» αποκαλύπτει η ίδια στη Sun και λέει ότι ήταν τόσο ωραία η αίσθηση που το ξαναέκανε και την επόμενη μέρα.

polytja2

Από εκεί και μετά δεν μπορεί να σταματήσει να τρώει τα κομμάτια από την αγαπημένη της πολυθρόνα, ενώ συχνά βάζει μέσα σε χυμό τα κομμάτια από το μαξιλάρι για να έχουν πιο ωραία γεύση. Άρχισε μάλιστα να αγοράζει και διάφορα άλλα σφουγγάρια και να πειραματίζεται κάνοντας συνδυασμούς με άλλες τροφές. Μαρμελάδα, σοκολάτα, μέλι ακόμη και σάλτσα ντομάτας είναι το συνοδευτικό της όταν θέλει να φάει τα κομμάτια του αφρού. «Έχω αυτή την αγαπημένη καρέκλα την οποία τώρα πρέπει να κρύψω γιατί την έχω καταστρέψει όλη, έχω φάει την πλάτη και τα χερούλια» αναφέρει η ίδια η οποία σταδιακά ξεκίνησε ακόμη και να μαγειρεύει τα κομμάτια του αφρού όπως για παράδειγμα θα μαγείρευε τα ζυμαρικά.

polytja3

Έχοντας μιλήσει με ειδικούς οι οποίοι και διέγνωσαν από τι πάσχει προσπαθεί να το καταπολεμήσει και να ελέγξει το εκκεντρικό φαγητό της. Οι γιατροί την έχουν προειδοποιήσει ότι αυτό μπορεί να βλάψει πολύ σοβαρά μελλοντικά το έντερό της και εκείνη δημοσιοποιεί την ιστορία της για να δείξει σε ανθρώπους που έχουν παρόμοιο πρόβλημα ότι δεν είναι μόνοι.

polytja4

Πηγή: NewsBeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Ανδριάνα Νικολάου: «Η δικαίωση θα επέλθει με την σύλληψη αυτών των αδίστακτων δολοφόνων» - Βίντεο

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη

Πόλεμος φατριών: Νέο επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο σήμανε συναγερμό – Αυξημένες περιπολίες από Αστυνομία

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Στις φλόγες διαμέρισμα στη Λευκωσία - Ξεκίνησε από το ψυγείο



Μονή Αββακούμ: Έφτασε ο Νεκτάριος για κατάθεση στην Ανακριτική Επιτροπή - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Μονή Αββακούμ: Έφτασε ο Νεκτάριος για κατάθεση στην Ανακριτική Επιτροπή - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Στην Αρχιεπισκοπή Κύπρου έφτασε λίγο πριν τις 10:30 το πρωί ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, ο πρώτος από τους μοναχούς που θα προβεί σε κατάθεση ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top