Κλειστές για δύο τριήμερα οι τράπεζες! Πάρτε τα μέτρα σας!

Κλειστές για δύο τριήμερα οι τράπεζες! Πάρτε τα μέτρα σας!

Τα τραπεζικά ιδρύματα θα παραμείνουν κλειστά για δύο συνεχόμενα τριήμερα.

Κλειστά για δύο συνεχόμενα τριήμερα θα είναι τα τραπεζικά ιδρύματα, λόγω τραπεζικών αργιών.

Σε ανακοίνωσή της η Κεντρική Τράπεζα ενημερώνει ότι οι τράπεζες θα είναι κλειστές την Παρασκευή 25 Μαρτίου και Παρασκευή 1 Απριλίου. με αποτέλεσμα τις πιο πάνω ημερομηνίες να μην πραγματοποιούνται τραπεζικές συναλλαγές στα διάφορα υποκαστήματα.

Ως εκ τούτου αν έχετε σκοπό να τακτοποιήσετε οποιεσδήποτε εκκρεμότητες σας τις πιο πάνω μέρες, πάρτε τα μέτρα σας, ώστε να αποφύγετε τυχόν ταλαιπωρία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE