ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΓΣΖ: Συλλήψεις οπαδών του ΑΠΟΕΛ που επιτέθηκαν σε επιτηρητή – Τι υποστηρίζει ο Παν.Συ.Φι (BINTEO)

ΓΣΖ: Συλλήψεις οπαδών του ΑΠΟΕΛ που επιτέθηκαν σε επιτηρητή – Τι υποστηρίζει ο Παν.Συ.Φι (BINTEO)

Δύο άτομα από τη Λευκωσία, ηλικίας 22 και 45 χρόνων, οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής 20/3 από την Αστυνομία, επειδή επιτέθηκαν εναντίον επιτηρητή του γηπέδου ΓΣΖ μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 18.20 χθες το απόγευμα δύο άτομα, οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ, συνελήφθησαν από μέλη της Δύναμης,  επειδή μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ που διεξήχθη στο ΓΣΖ στη Λάρνακα, επιτέθηκαν εναντίον ενός επιτηρητή του γηπέδου από την Τερσεφάνου.

Οι δύο φίλαθλοι ηλικίας 45 και 22 χρόνων από τη Λευκωσία  μεταφέρθηκαν στα κρατητήρια του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου όπου και κρατούνται.

Αργότερα σήμερα η Αστυνομία αναμένεται να αποφασίσει κατά πόσον τα δύο άτομα θα οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος τους ή θα αφεθούν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ και όπως φαίνεται και στο βίντεο φίλαθλος της ομάδας είχε χάσει τις αισθήσεις του στην κερκίδα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός καθώς το ασθενοφόρο αργούσε να φτάσει στον χώρο ενώ οι επιτηρητές δεν άνοιγαν τις πόρτες της κερκίδας.  

Η ανακοίνωση του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ τα όσα έγιναν μετά την λιποθυμία του οπαδού στην εξέδρα του ΓΣΖ.

Αναλυτικά: 

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΚΙΣΟΥΜΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ «ΑΝΘΡΩΠΩΝ» ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΓΣΖ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΥΠΟΘΥΜΟΣ ΓΙΑ 15-20 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ, ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ, ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΔΡΑΣΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΙΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ!!! ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ «ΑΝΘΡΩΠΩΝ» ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ, ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΠΑΖΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΑΥΓΑ, Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΕΝ ΕΤΗ 2016. ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ ΚΑΜΕΡΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ KAI ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΕΣ.

TOTHEMAONLINE / ΚΥΠΕ

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top