ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η Παναγιά μαζί σου κόρη μου» - Δηλώσεις της μητέρας της 30χρονης τραυματία στις Βρυξέλλες

«Η Παναγιά μαζί σου κόρη μου» - Δηλώσεις της μητέρας της 30χρονης τραυματία στις Βρυξέλλες

Λαχτάρησαν οι γονείς της 30χρονης Μάριελ Βούτουνου, όταν γύρω στις 8:00 το πρωί της Τρίτης, 22 Μαρτίου η κόρη τους πήρε από άγνωστο αριθμό τηλέφωνο τον πατέρα της και τον ενημέρωσε ότι έγινε έκρηξη στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, αλλά η ίδια είναι καλά.

Η Μάριελ Βούτουνου, 30 ετών επέστρεφε από το Νεπάλ στη Νέα Υόρκη, όπου είναι μεταδιδακτορική φοιτήτρια, σε γνωστό πανεπιστήμιο.

Tης Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Η Μάριελ είναι δόκτωρ Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής. Είχε ταξιδέψει την Καθαρά Δευτέρα με την μικρότερη της αδελφή, η οποία εργάζεται στην Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Κύπρου στις Βρυξέλλες στο Νεπάλ, όπου πήγε για δουλειά. Η 30χρονη αφού πέρασε αξέχαστες μέρες με την αδελφή της επέστρεφε στη Νέα Υόρκη, μέσω Κατάρ και Βρυξελλών.  

Γύρω στις 7:00 το πρωί, (22/3), πήρε τηλέφωνο τη μητέρα της και την ενημέρωσε πως έφθασε στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ των Βρυξελλών. Της ανέφερε ότι ανέμενε να πάρει τη βαλίτσα της για να αλλάξει πτήση και να πάρει το αεροπλάνο για Αμερική.

Η μητέρα της,  μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, είπε ότι μέχρι εκείνη την ώρα όλα ήταν καλά και ευχήθηκε στο παιδί της καλή συνέχεια στο ταξίδι της. Χαρακτηριστικά η κυρία Βούτουνου από τη Λευκωσία ανέφερε ότι ευχήθηκε στο παιδί της «Η Παναγιά μαζί σου».

Μία ώρα αργότερα η Δρ. Μάριελ Βούτουνου πήρε τηλέφωνο τον πατέρα της, ο οποίος είναι αξιωματικός της Αστυνομίας, από άγνωστο αριθμό και σε κατάσταση σοκ τον ενημέρωσε ότι έγινε έκρηξη στο αεροδρόμιο, θα το μάθαιναν σε λίγο από τα ΜΜΕ, αλλά να μην ανησυχήσουν, γιατί η ίδια αν και τραυματίστηκε είναι καλά.

Η 30χρονη υπέστη εγκαύματα πρώτου βαθμού στο πρόσωπο και τα χέρια, ενώ κάηκαν τα μαλλιά της. Η βαλίτσα της και το κινητό της τηλέφωνο καταστράφηκαν. Νοσηλεύεται στο Στρατιωτικό νοσοκομείο Βρυξελλών. Στο πλευρό της βρίσκονται μέλη της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Κύπρου στις Βρυξέλλες και ο Πρέσβης Αντώνης Γρίβας.  

*Οι δυο αδελφές στο Νεπάλ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - Κόκκινος συναγερμός στην Ευρώπη - Νεκροί και τραυματίες VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Είναι επίσημο! Δεν υπάρχει Κύπριος νεκρός στις Βρυξέλλες - Μια Κύπρια με εγκαύματα πρώτου βαθμού απο τις επιθέσεις!

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top