ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα μας τρελάνει ο καιρός! Αλλαγή σκηνικού τις επόμενες μέρες

Θα μας τρελάνει ο καιρός! Αλλαγή σκηνικού τις επόμενες μέρες

Ασθενής ψηλή πίεση, που σταδιακά υποχωρεί, επηρεάζει την περιοχή. Από την Τετάρτη 23/3 το βράδυ θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη στην ατμόσφαιρα.

Σήμερα Τετάρτη, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοανατολικοί ως νότιοι και τοπικά, στα ανατολικά και βόρεια, μέχρι ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, στα ορεινά και παροδικά στα δυτικά παράλια. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα το απόγευμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από νεφώσεις στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια θα καταστούν ισχυροί, 5 μποφόρ. Στα ορεινά θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νότιοι, ισχυροί και τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 12 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 16 στα δυτικά και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά

Την Πέμπτη αρχικά θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις, αλλά σύντομα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, από νεφώσεις στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, περισσότερο αισθητή στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, καθώς και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top