ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Παράρτημα της Χρυσής Αυγής η ΕΔΕΚ»

«Παράρτημα της Χρυσής Αυγής η ΕΔΕΚ»

«Μιλώ εκ πείρας, αφού διετέλεσα παλαιότερα μέλος της νεολαίας ΕΔΕΚ», δήλωσε στον «Πολίτη» ο υποψήφιος βουλευτής του ΑΚΕΛ, τονίζοντας ότι «η ΕΔΕΚ είναι πολύ πιο κοντά στον εθνικοσοσιαλισμό παρά τον σοσιαλισμό και το μόνο που θα καταφέρει ο κ. Σιζόπουλος με τις εξαγγελίες του είναι να στερήσει ψήφους από το ΕΛΑΜ»!

Κατά μέτωπον επίθεση εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής με το ΑΚΕΛ, Μάριος Χαννίδης, ο οποίος απέταξε με τις δηλώσεις του την ΕΔΕΚ από την αριστερά, εξομοιώνοντας την μάλιστα με τα ακροδεξιά κόμματα Ελλάδας και Κύπρου!

«Οι δήθεν πατριωτικές τοποθετήσεις και τα εθνικιστικά συνθήματα, μπορεί να ακούγονται ωραία στα αυτιά κάποιων, αλλά δεν οφελούν την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης και κατά συνέπεια δεν εξυπηρετούν την Κύπρο», σημείωσε. 

Στη συνέχεια έψεξε τις κινήσεις Σιζόπουλου, χαρακτηρίζοντας τις ανεύθυνες και ασόβαρες.

Επανέρχεται όμως στον κατά την άποψη του εθνικιστικό χαρακτήρα των δηλώσεων του προέδρου της ΕΔΕΚ και γενικά της ηγετικής ομάδας του κόμματος, σχολιάζοντας «η εθνικιστική ρητορική που ακολούθησε η ΕΔΕΚ για απόρριψη της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας καθώς και η διαρροή εμπιστευτικών εγγράφων...θυμίζουν τη ρητορική του παραρτήματος της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο, του ακροδεξιού φασιστικού ΕΛΑΜ».

Διέγνωσε επίσης τεράστια και άλυτα εσωκομματικά προβλήματα στο επίμαχο κόμμα, ενώ μετά από ερώτημα του συνεντευξιαστή, επέμεινε στις προηγούμενες του θέσεις.   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top