LIFESTYLE

Τι φοβίζει την Πέρσα Σιάσου μετά την αποχώρηση του Μυλωνά από το Mega;

Τι φοβίζει την Πέρσα Σιάσου μετά την αποχώρηση του Μυλωνά από το Mega;

Με εφόδια τις γνώσεις που απέκτησε τους μήνες που ήταν δίπλα του στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» και με πυξίδα τα νούμερα τηλεθέασης, έχει μέχρι στιγμής αποδείξει ότι «το χει»...

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της μεσημβρινής ενημερωτικής εκπομπής του Mega «Ενημέρωση Τώρα» μιλά για τη νέα εποχή της μεσημβρινής ζώνης του Mega Κύπρου, μετά την αποχώρηση του Παύλου Μυλωνά και την ανάληψη των καθηκόντων του, στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής «Ενημέρωση Τώρα». 

Δηλώνει χωρίς κανέναν ενδοιασμό ότι επαγγελματικά δεν τη φοβίζει τίποτα, κάτι που έμαθε από τον Παύλο Μυλωνά, μιας και κάνει αυτό που αγαπά με ειλικρίνεια και σεβασμό προς τον κόσμο.

Σε άγχωσε η απόφαση του Παύλου Μυλωνά να αποχωρήσει από την εκπομπή με αποτέλεσμα να σηκώσεις το βάρος της μεσημβρινής ζώνης του Mega στους ώμους σου;
Φυσικά. Αλλά το να δουλεύεις δίπλα σε ένα δημοσιογράφο όπως τον Παύλο Μυλωνά σου δίνει απίστευτα πλεονεκτήματα ως δημοσιογράφο και ουσιαστικά οι γνώσεις και οι εμπειρίες που απέκτησα τους μήνες που ήμουν δίπλα του και τα προηγούμενα τρία χρόνια που έκανα την παραγωγή, ήταν που λειτούργησαν και με βοήθησαν να αντεπεξέλθω όσο καλύτερα μπορούσα.

Θα υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις στη δομή της εκπομπής ώστε να προσαρμοστεί περισσότερο στα μέτρα σου;
Κοίτα στόχος μας από την αρχή ήταν να ανανεώνουμε συνεχώς την εκπομπή με νέες ιδέες. Όπως το twitter που ήταν η τελευταία μας προσθήκη άλλακαι η καθημερινή πρόγνωση για τον καιρό από το BBC που άρεσε πολύ στους τηλεθεατές. Εντάξει τώρα που έφυγε ο Παύλος αυτό σταμάτησε όπως και οι εφημερίδες. Άρα μοιραία κάποια πράγματα στην εκπομπή αναπροσαρμόστηκαν.

Τι σε φοβίζει περισσότερο, Πέρσα;
Επαγγελματικά τίποτα από τη στιγμή που κάνω αυτό που αγαπώ με ειλικρίνεια και σεβασμό προς τον κόσμο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να φοβηθώ. Ακόμα ένα πράγμα που έμαθα από τον Παύλο.

Τέθηκε θέμα αντικατάστασης του Παύλου ή η απόφαση είναι να αναλάβεις εσύ μέχρι το τέλος της σεζόν;
Η επίσημη ενημέρωση που έχω μέχρι σήμερα που μιλάμε είναι ότι η εκπομπή θα συνεχίσει όπως είναι σήμερα.

Οφείλω να ομολογήσω ότι μέχρι στιγμής περνάς με άριστα τις εξετάσεις. Το ίδιο αισθάνεσαι κι εσύ; Πιστεύεις στις δυνάμεις σου;
Είχα καλό δάσκαλο. Εντάξει είναι γνωστό ότι ο Μυλωνάς εκπροσωπεί ολόκληρη σχολή σκέψης στη δημοσιογραφία. Και απ’ό,τι φαίνεται διάβασακαλά την ύλη μου. Τώρα αν πέρασα και με άριστα μάλιστα θα το δείξει ο χρόνος. 

Δεν μου λες, σε απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης τώρα που έχεις το πάνω χέρι στην εκπομπή;
Εννοείται. Οι εξετάσεις στην τηλεόραση είναι καθημερινές. Ωστόσο προσπαθώ να χρησιμοποιώ τα νούμερα ως πυξίδα για το τι θέλει να δει ο κόσμος που σε παρακολουθεί. Αυτή η καθημερινή αξιολόγηση με βοηθά να μην επαναπαύομαι.

Ένιωσες καθόλου την ανασφάλεια τού «δεν θα τα καταφέρω, τι κάνω εγώ εδώ;».
Η παρουσία του Παύλου με έκανε να νιώθω πιο ασφαλής γιατί ήξερα ότι κρατούσε τα ηνία και ό,τι και να συνέβαινε θα το χειριζόταν. Τώρα που έχω εγώ την ευθύνη καταλαβαίνω τη δυσκολία και κατανοώ πράγματα που δεν καταλάβαινα προηγουμένως. Η πρώτη εκπομπή ας πούμε μου φάνηκε αιώνας. Στη δεύτερη ένιωθα ότι πέρασε οδοστρωτήρας από πάνω μου. Την τρίτη μέρα άρχισα να συνηθίζω.

Πώς προχωρείς από δω και πέρα; Θα συνεχίσεις να βρίσκεσαι στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα ή θα περιοριστείς στο «Ενημέρωση Τώρα»;
Δεν έχω τύχει κάποιας επίσημης ενημέρωσης. Πιστεύω βέβαια ότι ο συνδυασμός είναι πλέον δύσκολος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top