ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καρέ – καρέ κλοπή από περίπτερο – Τι κόλπο βρήκαν για να κλέβουν τον κοσμάκη - VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καρέ – καρέ κλοπή από περίπτερο – Τι κόλπο βρήκαν για να κλέβουν τον κοσμάκη - VIDEO

Απίστευτο θράσος έχουν οι δυο γυναίκες που δρουν στη Λεμεσό κλέβοντας τσιγάρα και άλλα είδη από περίπτερα.

Θύμα αυτή την φορά, περιπτεράς σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού, που ξεγελάστηκε από τις δυο γυναίκες, οι οποίες κατάφεραν και του απέσπασαν πακέτο από τσιγάρα.

Όπως μας ανέφερε ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου, μόλις είδε τις δυο γυναίκες από την Βουλγαρία, να μπαίνουν στο περίπτερο, αμέσως κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Περιγράφοντας στην ιστοσελίδα μας,  ToThemaOnline τον τρόπο που δρουν, ο Λ.Χ μας επισημαίνει πως ο λόγος που δημοσιεύει το επίμαχο βίντεο είναι για να προστατευτούν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι του.

Πως δρουν οι δυο γυναίκες

Όπως μας ανέφερε, οι δυο γυναίκες μπαίνουν στο περίπτερο και αρχίζουν και ζητούν από τον περιπτερά να τους δώσει πίστωση μονάδων για το καρτοκινητό τους.

Η μια μάλιστα, κάνει πως δεν ξέρει να χρησιμοποιήσει την κάρτα και ζητά από τον περιπτερά να την βοηθήσει. Τότε, η δεύτερη γυναίκα με μεθοδικότητα, κάνει βόλτα στο περίπτερο μαζεύοντας ότι της γουστάρει, στην προκείμενη περίπτωση, οι δυο γυναίκες ήθελαν να αρπάξουν καπνικά είδη.

Ο περιπτεράς όπως μας ανάφερε, κατάλαβε πως τον είχαν κλέψει και αμέσως έδρασε. Συγκράτησε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου της μιας και επικοινώνησε μαζί της, ζητώντας της να επιστρέψουν πίσω τα τσιγάρα που άρπαξαν!

Δείτε το βίντεο

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top