ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Θέλει να δώσει γράμμα στην Μ.Π. από την Ορόκλινη ο Σαΐφ!

ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Θέλει να δώσει γράμμα στην Μ.Π. από την Ορόκλινη ο Σαΐφ!

10:40 - Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θυμίζουν οι τελευταίες πληροφορίες σε σχέση με την αεροπειρατεία στο αεροσκάφος των Αιγυπτιακών Αερογραμμών.

Ο αεροπειρατής στην επικοινωνία του με τα αρμόδια άτομα της κυπριακής Αστυνομίας, φέρεται να ανέφερε ότι επιθυμεί να επικοινωνήσει με κάποια Μαρίνα Π. από την Ορόκλινη.

Ο Σαΐφ, όπως είναι το όνομα του αεροπειρατή, ζητά να παραδώσει ένα γράμμα στην Μαρίνα, με την οποία ήταν παντρεμένος.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, από το αεροπλάνο έχουν αποβιβαστεί τουλάχιστον όλα τα γυναικόπαιδα (περίπου 50 επιβάτες συνολικά), ενώ έχουν παραμείνει εντός αεροσκάφους τα μέλη του πληρώματος και αριθμός επιβατών.

Φάνης Μακρίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αεροπειρατεία πάνω από την Λάρνακα - Σε κίνδυνο 81 άτομα​

Συναγερμός στη Λάρνακα! Σε κατάσταση ομηρίας επιβάτες στο Αεροδρόμιο – Αεροπειρατεία σε αιγυπτιακό αεροσκάφος

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Θανατηφόρο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό: Νεκρός 26χρονος - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.

BEST OF TOTHEMAONLINE