ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Η ιστορία της Μαρίνας και του αεροπειρατή στο νησί του έρωτα! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙA

ΛΑΡΝΑΚΑ: Η ιστορία της Μαρίνας και του αεροπειρατή στο νησί του έρωτα! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙA

Αεροπειρατεία για μία γυναίκα. Οι πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, για τη Μαρίνα!

Ιστορικές στιγμές… ζει από το πρωί της Τρίτης, 29 Μαρτίου το νησί της Αφροδίτης, με την Κύπρο να αποτελεί πρώτη είδηση σε όλα τα ΜΜΕ του κόσμου! Η αεροπειρατεία σε αεροσκάφος έγινε για μία γυναίκα! Τη Μαρίνα!

Ο αεροπειρατής, ο οποίος σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες είναι ο άνδρας στην πιο κάτω φωτογραφία, πήρε την πτήση MS181 της EgyptAir από Αλεξάνδρεια – Κάιρο και… αποφάσισε υπό απειλές να αναγκάσει τον πιλότο να έρθει στην Κύπρο.

Ο πιλότος ενημέρωσε ότι δέχθηκε αεροπειρατεία και ζήτησε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας. Οι Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, τέθηκαν αμέσως σε συναγερμό. Η είδηση σε κλάσματα δευτερολέπτου έκανε το γύρω του νησιού και η Κύπρος πάγωσε. Με κομμένη την ανάσα όλοι περίμεναν τις εξελίξεις… κανείς όμως δεν φανταζόταν την τροπή που θα έπαιρνε η υπόθεση…

Στις 08:46πμ το αεροσκάφος με 56 επιβάτες και 7μέλες πλήρωμα προσγειώνεται με ασφάλεια στο χώρο του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας, περικυκλωμένο από Αστυνομία, πυροσβεστικά οχήματα και τεθωρακισμένα.

Ο επίδοξος αεροπειρατής από τον ασύρματο επικοινωνεί με τους διαπραγματευτές… και όλοι μένουν έκπληκτοι με τα αιτήματα του. Ήρθε στην Κύπρο για να δώσει γράμμα στην Μαρίνα, πρώην σύζυγο του! Δίνει την συγκατάθεση για να αφεθούν ελεύθεροι οι επιβάτες.

Στις 11:20πμ όλοι οι επιβάτες αποβιβάζονται από το αεροσκάφος και μέλη των Αρχών εισέρχονται εντός του αεροσκάφους για να διαπραγματευτούν μαζί του.

Οι δυο πρωταγωνιστές της πρωτοφανούς ιστορίας… αγάπης (?!) είναι περίπου 50 χρόνων.  Η Μαρίνα Π….. κατάγεται από  χωριό της κατεχόμενης Αμμοχώστου και έχει ένα αδελφό. Μεγάλωσε στην Ορόκλινη, όπου εκεί ζει σήμερα η γριά μητέρα της. Ο πατέρας της απεβίωσε και η ίδια ζει στη Λάρνακα. Είναι πολύτεκνη και έχασε παιδί (κορίτσι 17 ετών) σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που έγινε πριν από περίπου δέκα χρόνια.  Η Μαρίνα είναι παντρεμένη σήμερα με άλλο άνδρα. Έχουμε τη φωτογραφία της αλλά για ευνόητους λόγους δεν τη δημοσιοποιούμε. 

Η Μαρίνα σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσιογραφικές πληροφορίες, ενόσω γράφονται αυτές οι γραμμές, έφθασε στο αεροδρόμιο για να συνομιλήσει με τον πρώην σύζυγο της και νυν αεροπειρατή!  

ΘΡΙΛΕΡ: Εκκένωση της ακτής Μακένζι

Η Αίγυπτος και η εταιρεία Egyptair παρακολουθούν την εξέλιξη με αεροπειρατεία

AEΡΟΠΕΙΡΑΤΗΣ: Ζητά και την απελευθέρωση γυναικών στην Αίγυπτο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Η ιστορία της Μαρίνας και του αεροπειρατή στο νησί του έρωτα! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙA

Το χιουμοριστικό σχόλιο του Προέδρου για την αεροπειρατεία: «Yπάρχει πάντα μια γυναίκα...»

ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΕΙΑ: Oι πρώτες φωτογραφίες από το αεροσκάφος - Έκλεισε το αεροδρόμιο

Συναγερμός στη Λάρνακα! Σε κατάσταση ομηρίας επιβάτες στο Αεροδρόμιο – Αεροπειρατεία σε αιγυπτιακό αεροσκάφος

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αεροπειρατεία πάνω από την Λάρνακα - Σε κίνδυνο 81 άτομα

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top