ΥΓΕΙΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι γιατροί άνοιξαν το στομάχι ασθενούς και βρήκαν… ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – VIDEO

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι γιατροί άνοιξαν το στομάχι ασθενούς και βρήκαν… ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – VIDEO

Οι γιατροί χειρουργούν τον ασθενή και βγάζουν από το στομάχι του ένα μικρό... θησαυρό!

Περίπου 20 αντικείμενα τοποθετούνται ένα-ένα στο μεταλλικό μπολ, ενώ ο ασθενής βρίσκεται υπό την επήρεια γενικού αναισθητικού.

32B2957700000578 3517020 image a 6 1459418728930

 

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 18 χρωματιστές οδοντόβουρτσες έβγαλαν οι γιατροί από το στομάχι του ασθενούς, μαζί με άλλα μεταλλικά αντικείμενα!

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, δεν είναι γνωστό πού έλαβε χώρα το περιστατικό, ωστόσο στο βίντεο οι γιατροί ακούγεται να μιλούν στα ισπανικά.

 

Σχολιάζοντας το βίντεο, ο Δρ Αντόν Εμμάνουελ, γαστρεντερολόγος στα νοσοκομεία του Πανεπιστημιακού Κολεγίου του Λονδίνου, δηλώνει πως είναι αδύνατο να καταπιεί κάποιος κατά λάθος ένα τόσο μακρύ και άκαμπτο αντικείμενο, όπως η οδοντόβουρτσα, και πως τέτοια περιστατικά καταγράφονται μόνο στην περίπτωση ασθενών με σοβαρά ψυχικά προβλήματα.

Μεταξύ των άλλων αντικειμένων που «ψάρεψαν» οι γιατροί από το στομάχι του ασθενούς ήταν μια μεταλλική τσιμπίδα και ένα άλλο μεταλλικό αντικείμενο που έμοιαζε με ανοιχτήρι.

Ο Εμμάνουελ επισημαίνει ότι ένα τέτοιο περιστατικό αποτελεί επείγουσα κατάσταση, καθώς το ξένο σώμα –ιδιαίτερα εάν είναι αιχμηρό– μπορεί να τρυπήσει το στομάχι ή το έντερο. Τέτοιου είδους περιστατικά οδηγούν σε ποσοστό 60% στο θάνατο, αναφέρει ο ειδικός.

Σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύεται στην Αμερικανική Επιθεώρηση Ραδιολογίας, η κατάποση αντικειμένων συνδέεται με διατροφικές διαταραχές όπως η βουλιμία. Στην περίπτωση αυτή, η κατάποση του αντικειμένου είναι συμπτωματική και συμβαίνει στην προσπάθεια του ατόμου να προκαλέσει τον εμετό.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top