ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Το αλκοόλ διαδραμάτισε ρόλο για το θάνατο του 49χρονου - Τι είπε ο Κκαφάς

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Το αλκοόλ διαδραμάτισε ρόλο για το θάνατο του 49χρονου - Τι είπε ο Κκαφάς

Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά αρκετοί παράγοντες που κρίνονται καθοριστικοί για την πρόκληση ενός τροχαίου, καταγράφονται στο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στον κύριο δρόμο Καντού-Σουνίου, σύμφωνα με τον αξιωματικό δυστυχημάτων της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιο Καφά.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Καφάς είπε πως ο άτυχος 49χρονος Κώστας Κωνσταντίνου, έχασε τη ζωή του όταν η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε 56χρονος, με κατεύθυνση τη Λεμεσό.
 
Η σύγκρουση ήταν "βιαιότατη", τόνισε ο αξιωματικός δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού, προσθέτοντας ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου χρειάστηκε να μεταφερθεί τελικά στο Νοσοκομείο Λευκωσίας λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του.
 
"Δυστυχώς, και σε αυτό το δυστύχημα είχαμε αρκετούς παράγοντες που πολεμούμε καθημερινά ως Αστυνομία, σε συνεργασία με άλλους φορείς και αυτοί οι λόγοι ήταν η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, η υπερβολική ταχύτητα, η μη χρήση προστατευτικού κράνους, παράγοντες οι οποίοι συνέτειναν στην πρόκληση του δυστυχήματος και στο θάνατο του μοτοσικλετιστή", συμπλήρωσε.
 
Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο, σε έναν κατά τα άλλα ευθύ δρόμο, διερευνώνται από την τροχαία, η οποία καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι που μπορεί να βοηθήσει, να επικοινωνήσει με τα γραφεία της ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Eurovision: Η πρόβα του My Number One που ούτε η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε δει - Δείτε βίντεο

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top