LIFESTYLE

ΚΥΠΡΟΣ: Άλλη για βουλευτίνα! Είναι ξανθιά και παρουσιάστρια…

ΚΥΠΡΟΣ: Άλλη για βουλευτίνα!  Είναι ξανθιά και παρουσιάστρια…

H γνωστή παρουσιάτρια και ραδιοφωνική παραγωγός στο συγκρότημα του Δίας και στην τηλεόραση του Σίγμα, υπέκυψε τελικά στην πρόταση που της έγινε και κατέρχεται ως υποψήφια στις επερχόμενες εκλογές.

Η Ρούλα Γεωργιάδου ανακοίνωσε την υποψηφιοτητα της τη Δευτέρα, 4 Απριλίου από την προσωπική της σελίδας στο facebook με το πιο κάτω κείμενο:

«Αγαπητοί μου φίλοι,

Θα ήθελα σας ενημερώσω ότι μετά από ώριμη σκέψη, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση της φίλης μου Έλενης Θεοχάρους, να συμμετέχω ενεργά στο κίνημα " ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ"

Ως επί πολλά χρόνια ενεργό μέλος αυτής της κοινωνίας, εσείς οι φίλοι μου, γνωρίζετε ότι οι απόψεις μου συμβαδίζουν με τις αρχές και τις αξίες του κινήματος. Η ελευθερία, η δημοκρατία, η δικαιοσύνη, η ισονομία, η αξιοκρατία, η υπεράσπιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων είναι οι θεμελιώδεις αρχές του κινήματος "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ" και για αυτές θέλω και μπορώ και εγώ να αγωνιστώ.

Μιλώντας μαζί σας καθημερινά, επί πολλά χρόνια εισπράττω την κραυγή αγωνίας της κοινωνίας. Το πολιτικό σύστημα έχει χάσει την ευαισθησία του απέναντι στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Γνωρίζοντας την ευθύτητα του χαρακτήρα μου να είστε σίγουροι ότι θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις να ακουστεί η φωνή σας και εύχομαι να φανώ άξια της εμπιστοσύνης σας.» 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top