ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Βροχή» τα αιτήματα για παραίτηση του Κουτσοκούμνη – Έφυγε για Ελλάδα

«Βροχή» τα αιτήματα για παραίτηση του Κουτσοκούμνη – Έφυγε για Ελλάδα

Δεκάδες είναι τα αιτήματα για παραίτηση του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κώστα Κουτσοκούμνη, μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει για την κόκκινη φανέλα με το μισοφέγγαρο που είχε φόρεσε στην Τουρκία.

Κόμματα, πολιτικοί, αθλητικά σωματεία και απλοί πολίτες διαμαρτύρονται έντονα για την ενεργεία του Προέδρου της ΚΟΠ,  Κώστα Κουτσοκούμνη να αγωνιστεί με τη φανέλα της εθνικής Τουρκίας στο πλαίσιο ποδοσφαιρικού αγώνα στην Κωνσταντινούπολη, με συμμετέχοντες παράγοντες από ομοσπονδίες της UEFA. (Να σημειωθεί ότι ο Ελλαδίτης εκπρόσωπος στην ίδια εκδήλωση αρνήθηκε να φορέσει την φανέλα.) 

Εξέδωσαν  ανακοινώσεις με τις οποίες ζητείται η άμεση παραίτηση του, ενώ στο πιο δημοφιλές μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, δημιουργήθηκε σχετικό group. Την ίδια ώρα που στην Κύπρο γίνεται χαμός ο Κουτσοκούμνη έφυγε για Ελλάδα, ΄όπου παρέστη (Τρίτη, 12/4) στη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, με την ιδιότητα του ως εκπρόσωπος της  FIFA. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

Στο group αναγράφεται: Απαιτούμε την παραίτηση του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κωστάκη Κουτσοκούμνη.
Είναι ανεπίτρεπτη και ανθελληνική η συμπεριφορά του. Προσβάλει κάθε Έλληνα Κύπριο η τουρκολαγνεία που επιδεικνύει επανειλημμένα.
Αποκορύφωμα της απαράδεκτης συμπεριφοράς του να ενδυθεί με τα χρώματα της κατοχικής Τουρκίας χωρίς να ντρέπεται και να υπολογίζει την θέση που κατέχει. Υπηρέτης του καθεστώτος Ανανστασιάδη προάγει την προδοτική γραμμή υποταγής και διάλυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top