ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θα με σκοτώσουν αν επιστρέψω στην Αίγυπτο»! Θέλει άσυλο στην Κύπρο ο αεροπειρατής

«Θα με σκοτώσουν αν επιστρέψω στην Αίγυπτο»! Θέλει άσυλο στην Κύπρο ο αεροπειρατής

Νέα τροπή προσλαμβάνει η περίπτωση του Αιγύπτιου αεροπειρατή της Egyptair, την έκδοση του οποίου έχουν ζητήσει οι Αρχές της χώρας του, αφού ο ίδιος δηλώνει σίγουρος ότι θα καταδικαστεί σε θάνατο

Ο 59χρονος, με το βεβαρημένο ιστορικό, Σεΐφ Μουσταφά, φέρει αντίρρηση στο να εκδοθεί στη χώρα του και για τον σκοπό αυτό αιτήθηκε πρόσφατα πολιτικού ασύλου από τις κυπριακές Αρχές όπως αναφέρει η εφημερίδα ο «Φιλελεύθερος».

Σύμφωνα μάλιστα με το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, το οποίο επικαλείται επίσημη πηγή που θέλησε να παραμείνει ανώνυμος, το αίτημα του θα εξεταστεί στις 22 Απριλίου, μέρα κατά την οποία θα αποφασιστεί και για το αν τελικά θα εκδοθεί στην Αίγυπτο.

Ο 59χρονος έχει διαμηνύσει ότι αν επιστρέψει στην Αίγυπτο θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή, καθώς τα αδικήματα που έχει σε βάρος του σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν τιμωρούνταν με την εσχάτη των ποινών.

Cyprus has approved a request from Cairo to extradite Seif al-Din Mohamed Mostafa (C), and a hearing is scheduled to take place on April 22

Οι αρχές, όπως αναφέρει η Daily Mail, έχουν στείλει γραπτώς τη θέση του αεροπειρατή στην Αίγυπτο και ζητούν άμεσα την απάντηση τους, αναφορικά με το αν ο Μουσταφά θα υποστεί την θανατική ποινή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη Παρασκευή: «Η ζωή εν τάφω…» - Η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και ο Επιτάφιος

Μεγάλη Παρασκευή: «Η ζωή εν τάφω…» - Η Αποκαθήλωση του Εσταυρωμένου και ο Επιτάφιος

Η Μεγάλη Παρασκευή, η Παρασκευή προ του Πάσχα, είναι μέρα πένθους και νηστείας για όλη την Χριστιανοσύνη καθώς τότε κορυφώνεται το Θείο Δράμα των Παθών του Χριστού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top