ΕΛΛΑΔΑ

Tροχαίο Παντελίδη: Παίρνει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό η Μυρσίνη Αρναούτη!

Tροχαίο Παντελίδη: Παίρνει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό η Μυρσίνη Αρναούτη!

Σύμφωνα με ελλαδικό site οι γιατροί στη Θωρακοχειρουργική κλινική του Ευαγγελισμού είναι ενθουσιασμένοι από την πορεία της υγείας της 30χρονης Μίνας Αρναούτη.

Αυτές τις ώρες που γράφεται αυτό το ρεπορτάζ δεν ξέρουμε αν η κοπέλα έχει ήδη μεταφερθεί από το Θωρακοχειρουργικό τομέα του Ευαγγελισμού στο Ορθοπεδικό τμήμα προκειμένου να έχει την άμεση φροντίδα αποκατάστασης του χεριού και του ποδιού της.

Με βάση αυτά τα δεδομένα του ρεπορτάζ από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού η 30χρονη Μίνα, πάντα με τη συμπαράσταση της μητέρας της, αν όλα πάνε καλά και δεν αλλάξει κάτι, θα πάρει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό τις αμέσως επόμενες ημέρες. Το πιο αισιόδοξο σενάριο μιλάει για έξοδο από το νοσοκομείο πριν το Πάσχα, προκειμένου να ανέβει και η ψυχολογία του κοριτσιού, οι ρεαλιστές γιατροί που δεν θέλουν να ρισκάρουν τίποτα μιλούν για έξοδο από το νοσοκομείο μετά το Πάσχα.

Πάντως όπως και να έχει, το εξιτήριο μετά από σχεδόν 2,5 μήνες στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού  σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι το κορίτσι θα  είναι εντελώς καλά στην υγεία του.  Η αποκατάσταση, κυρίως του ποδιού της, θα είναι μια μακροχρόνια ιστορία που θα γίνεται είτε σε μια ιδιωτική κλινική αποθεραπείας ή ακόμη και κατ’ οίκον.

Τώρα το θέμα που αφορά στο δικαστικό ρεπορτάζ της  υπόθεσης Παντελίδη είναι λίγο σύνθετο και θα το χαρακτηρίζαμε μέχρι και περίεργο.

Η Μϊνα Αρναούτη, πλέον θυμάται τα πάντα για το ατύχημα και το μοιραίο τροχαίο με λεπτομέρειες για εκείνο το βράδυ, ακόμη και στιχομυθίες. Έχει πει τα πάντα στη μητέρα της και στο δικηγόρο της. Το θέμα είναι αυτό το τόσο απλό για το ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο δεν απαντιέται. Η μητέρα της βγήκε σε κανάλι κι ενώ ξέρει δεν απάντησε. Γιατί;

Από την άλλη, στην οικογένεια Παντελίδη δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Μίνα Αρναούτη την οποία μάλιστα επισκέφτηκαν και στο νοσοκομείο δίνοντας λουλούδια στη μητέρα της, κάτι που δεν συνέβη στην περίπτωση της Φρόσως Κυριάκου. Η οικογένεια Παντελίδη δεν έχει στείλει όχι μόνο λουλούδια αλλά ούτε ένα μήνυμα στην 20χρονη Φρόσω δείχνοντας κάποιου είδους ευαισθησία και νοιάξιμο  για αυτό που της συνέβη.

 Πάντως, ένα είναι το βέβαιο, ότι τις επόμενες ημέρες η Αρναούτη θα βγει από το νοσοκομείο και θα μιλήσει στους ανακριτές του τμήματος Τροχαίας Ελληνικού.

 youweekly

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top