LIFESTYLE

Στα πατώματα η Μενεγάκη! Γιατί γράφει μονοψήφια νούμερα στον Αpha Κύπρου; VIDEO

Στα πατώματα η Μενεγάκη! Γιατί γράφει μονοψήφια νούμερα στον Αpha Κύπρου; VIDEO

Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης δεν έχει την ίδια απήχηση στην Κύπρο και αυτό προβλημάτισε πολύ την παρουσιάστρια, η οποία πρώτη φορά στην καριέρα της βλέπει τόσο χαμηλά νούμερα.

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Τα νούμερα της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha Κύπρου είναι μονοψήφια… γεγονός που προβλημάτισε τους ιθύνοντες σε Κύπρο και Ελλάδα. 

Οι τηλεθεατές γύρισαν την πλάτη στην Ελένη Μενεγάκη φέρνοντας την τετ-α-τετ με την απόλυτη αποτυχία. Μπορεί να ξεκίνησε όλο κέφι και ενθουσιασμό περιμένοντας με αγωνία την απήχηση που θα είχε η εκπομπή της στο νέο ξεκίνημα του «Alpha Κύπρου», όμως τα αποτελέσματα την έκαναν να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Το… ραβασάκι της Nielsen έπεσε κάτω από τα χέρια της Ελένης, αφού, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» πρώτη φορά στην καριέρα της έβλεπε μονοψήφια νούμερα. Κανείς δεν πίστευε πως το βαρύ πυροβολικό του Alpha θα έγραφε νούμερα από 1, 5 την ώρα που ο ανταγωνισμός έκανε περισσότερο από 20%.

Φυσικά κάθε αρχή και δύσκολη… λέει μια λαϊκή ρήση. Ο Alpha Κύπρου μπορεί να καταγράφει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά έχει ένα άρτιο πρόγραμμα, με εκπομπές ελληνικές και κυπριακές οι οποίες είναι αξιόλογες και όλα είναι θέμα χρόνου…

Μια Ελένη Μενεγάκη έχει τη δική της αξία και σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί κάποιος από τα νούμερα των πρώτων ημερών να θεωρηθεί ως καμένο χαρτί. 

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top