LIFESTYLE

Οι Minus One με δικά τους έξοδα στην Eurovision! - Πόσα πληρώσαμε στην EBU για τη συμμετοχή μας;

Οι Minus One με δικά τους έξοδα στην Eurovision! - Πόσα πληρώσαμε στην EBU για τη συμμετοχή μας;

Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι το σκηνικό είναι απαράδεχτο. Η συμμετοχή μας έχει τα λιγότερα έως και ελάχιστα dislikes, και views που ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια αλλά και έναν ανύπαρκτο προϋπολισμό.

Την Τρίτη 19 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη με την ευκαιρία της αναχώρησης της κυπριακής αποστολής για τον φετινό 61ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η επικεφαλής της κυπριακής αποστολής στη Eurovision, Εύη Παπαμιχαήλ, ευχαρίστησε τους Minus One που αποδέχθηκαν την πρόταση του ΡΙΚ και πρόσθεσε ότι η φετινή κυπριακή συμμετοχή είναι πρόκληση και για το ΡΙΚ και για το συγκρότημα. Το μεγάλο παράπονο που εξέφρασαν τα μέλη του συγκροτήματος στη διάσκεψη είναι ότι δεν κατάφεραν να βρουν ούτε ένα χορηγό για να στηρίξει την προσπάθειά τους αυτή, καθώς το ΡΙΚ τους ανέθεσε την αποστολή αφού το ίδιο δεν είχε το budget για κάτι τέτοιο. 

Ο προϋπολογισμός τους αγγίζει μόλις τις 53 χιλιάδες ευρώ, αφού σύμφωνα με το Capuccino από τις 100 χιλιάδες πο εγκρίθηκαν για τη φετινή μας αποστολή στη Σουηδία, από τις 100 χιλιάδες οι 47 δόθηκαν στην EBU ως τέλη συμμετοχής και οι υπόλοιπες 53 για να πληρωθούν τα αεροπορικά εισιτήρια, το ξενοδοχείο… Όπως καταλαβαίνεται ηχογραφήσεις, βίντεο κλιπ, προώθηση του κομματιού στο εξωτερικό και συνεργασίες πληρώθηκαν από τα ίδια τα μέλη του συγκροτήματος. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Πέρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top