ΠτΔ: Συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη της «Συμμαχίας των Προθύμων» - Ενημερώνεται για συνάντηση Τραμπ - Πούτιν
Γραπτη δήλωση εξέδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.
Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Μ.Τρίτης (26/04) λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στην περιοχή ¨Μιλάς¨ μεταξύ Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκαν 6 πυροσβεστικά οχήματα από τους Σταθμούς Αμμοχώστου και Λάρνακας, 2 από το Τμήμα Δασών,1 από την Υπηρεσία Θήρας και 3 βυτιοφόρα από τους Δήμους της περιοχής.
Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 14.45 αφού έκαψε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση, κυπαρίσσια και ευκαλύπτους σε έκταση 10 περίπου εκταρίων.
Από την πυρκαγιά επηρεάστηκε ελαφρά μία φάρμα αιγοπροβάτων.
Διαβάστε ακόμη: Εκτός έλεγχου μεγάλη πυρκαγιά μεταξύ Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις