ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Είδα τον αδελφό μου πυροβολημένο με τόσες σφαίρες» - Συντετριμμένα τα αδέλφια Χριστοδούλου

«Είδα τον αδελφό μου πυροβολημένο με τόσες σφαίρες» - Συντετριμμένα τα αδέλφια Χριστοδούλου

Σε δηλώσεις στα ΜΜΕ, προέβησαν δύο από τα τρία αδέλφια του δολοφονηθέντος τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, σε μπυραρία στη Λάρνακα, Παναγιώτη Χριστουδούλου.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοδούλου αδελφός του θύματος Παναγιώτη Χριστοδούλου, μιλώντας στον Άλφα Κύπρου ανέφερε ότι  «έχουν ακουστεί πολλά στην τηλεόραση και γραφτεί στις εφημερίδες. Το μικρό το κάνουν μεγάλο. Αυτό που έχουμε να πούμε ως οικογένεια δεν έχει κανένας, το δικαίωμα να παίρνει ένα πιστόλι στα χέρια του και να πυροβολεί τον οποιοδήποτε, για οποιοδήποτε λόγο αυτό είναι που με καίει και θα με καίει».

Ο Κωνσταντίνος πρόσθεσε: «αυτό που θέλω από την δικαιοσύνη είναι τέτοιοι άνθρωποι να μην υπάρχουν. Δεν πρέπει να υπάρχουν στην κοινωνία. Άνθρωποι που κάνουν χρήση βαρετών ουσιών πρέπει να υπάρχει ένα χώρος διαμορφωμένος και να κλείνονται μέσα».

«Eίδα τον αδελφό μου πυροβολημένο με τόσες σφαίρες» 

Συντετριμμένος είπε ότι «αυτό που έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια, τον ίδιο μου τον αδελφό να είναι κάτω πυροβολημένος με τόσες σφαίρες δεν θα μείνει έτσι. Δεν είναι θέμα εκδίκησης. Είναι ο νόμος, θα πρέπει να δείξει πραγματικά τα δόντια του. Τέτοιοι άνθρωποι, αυτός ο άνθρωπος δεν μπορούν να ξανά βγουν ποτέ έξω, ούτε να κυκλοφορήσουν. Αυτοί που πληρώνουν τώρα είναι η γυναίκα, τα παιδιά που έχουν μείνει πίσω και η μητέρα του (μας)».

Άνθρωπος του αθλητισμού ο Κωνσταντίνος – Ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες – Στέλνει μήνυμα, μακριά από τις ουσίες 

Ο Κωνσταντίνος ο οποίος ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες κληθείς να σχολιάσει το θέμα το ναρκωτικών είπε «είμαι ενάντια σε αυτά. Ο άνθρωπος θα πρέπει να μένει πάντα μακριά από τις ουσίες  και σε ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να συμπεριφερθεί σωστά. Είμαι ενάντια και καταδικάζω τον καθένα που ασχολείται με αυτά τα πράγματα».

«Μπορεί να λένε ότι μπορεί να ήταν και ο αδελφός που χρήστης αλλά είμαι ενάντια εάν μπορούσαν να έκαναν κάτι με τις τις πολεμικές τέχνες θα το έκανα», κατέληξε

Από την άλλη, ο αδελφός τους Κυριάκος, μιλώντας στην αστυνομικό συντάκτη Ντίνα Κλεάνθους (Cyprus Times) είπε ότι τον Ξιούρουππα τον συγκάλυπταν τόσα χρόνια διεφθαρμένοι Αστυνομικοί και πολιτικοί. Απασχόλησε αρκετές φορές την αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών, οπλοφορίας και μαχαιρωφορίας. Δεν τον λέω άνθρωπο (τον Γιώργο Ξιούρουπα), αλλά κτήνος. Ενήργησε υπό την επήρεια σκληρών ουσιών. Έκανε κοκαΐνη. Είπε στην αστυνομία ότι ο αδελφός μας είναι έμπορας». (Το θύμα είχε συλληφθεί από την ΥΚΑΝ για γραμμάρια κάνναβης που βρέθηκαν στην κατοχή του την Παρασκευή, τρεις μέρες πριν από το στυγερό έγκλημα — Το θύμα θεωρούσε υπαίτιο για την σύλληψη του τον άνθρωπο που τελικά τον σκότωσε). 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top