Τη νέα της οργανωτική δομή ανακοίνωσε η Τρ. Κύπρου

Τη νέα της οργανωτική δομή ανακοίνωσε η Τρ. Κύπρου

Τη νέα οργανωτική δομή του Συγκροτήματος, ανακοίνωσε η Τράπεζα Κύπρου την Πέμπτη 28/4.

Η νέα δομή, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τράπεζα Κύπρου γίνεται «για απλοποίηση και αξιοποίηση συνεργειών μεταξύ των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων».

Οι πιο κάτω Εκτελεστικοί θα αναφέρονται απευθείας στο Διευθύνοντα Σύμβουλο, Τζον Χούρικαν και θα αποτελούν την Εκτελεστική Επιτροπή της Τράπεζας:

Λειτουργικές Δραστηριότητες

Αναπληρωτής Διευθύνοντας Σύμβουλος και
Διευθυντής Διεύθυνσης Λειτουργικών Εργασιών - Χριστάκης Πατσαλίδης

Διευθυντής Διεύθυνσης Διαχείρισης Κινδύνων - Μιχάλης Αθανασίου

Διευθύντρια Διεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης - Ελίζα Λειβαδιώτου

Επιχειρηματικές Δραστηριότητες

Διευθυντής Διεύθυνσης Λιανικής Τραπεζικής
και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων - Χάρης Πουαγκαρέ

Διευθυντής Διεύθυνσης Μεγάλων Επιχειρήσεων - Πανίκος Νικολάου

Διευθυντής Διεύθυνσης Διεθνών Τραπεζικών
Υπηρεσιών (IBS) και Διαχείρισης Κεφαλαίων
και Χρηματοοικονομικών Συναλλαγών (WBAM) -Λούης Ποχάνης

Εκτελεστικός Πρόεδρος Ασφαλιστικών Εταιρειών- Άριστος Στυλιανού

Διευθύνοντας Σύμβουλος Τράπεζας Κύπρου
Ηνωμένου Βασιλείου (ΗΒ) & Channel Islands – Νικ Φάχι

Διευθυντής Διεύθυνσης Διαχείρισης Ακινήτων
& Απομόχλευσης Διεθνών Δραστηριοτήτων - Μίλτος Μιχαηλάς

Διευθυντής Διεύθυνσης Αναδιάρθρωσης
& Ανάκτησης Χρεών – Νικ Σμιθ

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Διαχείρισης Κινδύνων, Μιχάλης Αθανασίου αναφέρεται απευθείας και στην Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, Σόλωνας Μάτσιας και ο Διευθυντής Διεύθυνσης Εταιρικών Υποθέσεων, Μιχάλης Περσιάνης θα αναφέρονται στον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού θα αναφέρεται λειτουργικά στην Επιτροπή Ανθρώπινου Δυναμικού και Αμοιβών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Εταιρικών Υποθέσεων θα αναφέρεται επίσης και στο Διευθύνοντα Σύμβουλο για θέματα στρατηγικής.

Ο Διευθυντής Διεύθυνσης Συμμόρφωσης, Μάριος Σκανδάλης αναφέρεται στην Επιτροπή Ελέγχου Διοικητικού Συμβουλίου και λειτουργικά στον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου.

Η Γενική Διευθύντρια EuroLife, Άρτεμης Παντελίδου θα αναφέρεται στον Εκτελεστικό Πρόεδρο Ασφαλιστικών Εταιρειών ενώ ο Διευθυντής Διεύθυνσης Εσωτερικού Ελέγχου, Γιώργος Ζορνάς αναφέρεται απευθείας στην Επιτροπή Ελέγχου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Μάριος Καρογιάν στο «T» : «Η ΔΗΠΑ θα έχει ουσιαστική παρουσία στη νέα βουλή»-« Είμαι εδώ, ενεργός και αποφασισμένος»

Λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ Μάριος Καρογιάν, εμφανίζεται αισιόδοξος και βέβαιος ότι το κόμμα του θα εξασφαλίσει παρουσία στη νέα Βουλή, παρά τα χαμηλά ποσοστά που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο Themaonline, ο κ. Καρογιάν, κάνει λόγο για «κρυφή ψήφο» της ΔΗΠΑ, αμφισβητεί την ικανότητα των δημοσκοπήσεων να αποτυπώσουν την πραγματική βούληση των πολιτών και υποστηρίζει ότι η παράταξή του, διαθέτει μια «ήρεμη σιωπηρή δύναμη» που θα εκφραστεί στην κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE