Η Σάβια Ορφανίδου του ΔΗΣΥ μας εύχεται «αγάπη μόνο»!

Η Σάβια Ορφανίδου του ΔΗΣΥ μας εύχεται «αγάπη μόνο»!

Οι πασχαλινές ευχές έχουν ήδη αρχίσει κυρίως από τους υποψήφιους βουλευτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φωτογραφίες από τις εκκλησίες και τους επιτάφιους είχαν την Μεγάλη Παρασκευή την τιμητική τους αφού ως γνωστόν οι βουλευτές μας πέραν των όλων άλλων είναι καλοί χριστιανοί, αγαπάνε και νοιάζονται πριν τις εκλογές κυρίως για τον συνάνθρωπο τους και πάνω από όλα δεν λένε ψέματα.

Όπως και να έχει επανερχόμαστε στην ευχή της βουλευτού του ΔΗΣΥ Σάβιας Ορφανίδου η οποία με ανάρτηση της στο facebook ευχήθηκε για την Ανάσταση του Κυρίου μας, «μόνο αγάπη».

Εμείς δεν θα το κρύψουμε ότι η ευχή της μας θύμισε -χωρίς να φταίει βέβαια η ίδια- τον κλαρινογαμπρό «Αγάπη Μόνο» ή αλλιως Τάσο Ποτσέπη.

Καλή Ανάσταση Σάβια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Σε διπλωματικό αγώνα δρόμου βρίσκεται το Κυπριακό, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να επιχειρεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για μια νέα διευρυμένη συνάντηση πριν από τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE