ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ «ΚΑΜΑΡΚΩΤΗ»: Σπαραγμός της γυναίκας του θανόντος - «Γύρισε να δεις τον γιο του πρεζόνι» είπε κάποιος άλλος

ΦΟΝΟΣ «ΚΑΜΑΡΚΩΤΗ»: Σπαραγμός της γυναίκας του θανόντος - «Γύρισε να δεις τον γιο του πρεζόνι» είπε κάποιος άλλος

Δυνατές εικόνες και στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Κακουργιοδικείο Λάρνακας κατά τη δικαστική διαδικασία σε βάρος του Γιώργου Ξιούρουππα, ο οποίος τη Δευτέρα 25 Απριλίου διέπραξε τον φόνο τον Παναγιώτη Χριστοδούλου σε μπυραρία στην Λάρνακα.

Της Έλενας Τσιακούπη
 

Η σύζυγος και μάνα
Σε κάποια στιγμή, συγγενής του θανόντος του φώναξε: «Γύρισε να δεις τον γιο του ρε πρεζόνι, αν έχεις αρ….». Όπως γίνεται αντιληπτό, ο πόνος των συγγενών παραμένει αβάστακτος, καθώς στη μέση είναι και τα τέσσερα παιδιά που άφησε πίσω του ο Παναγιώτης Χριστοδούλου.

«Εζήλευκες τον, τζιαί άφηκες μου τα ορφανά»  αναφώνησε σε κάποια στιγμή η σύζυγος του Γιώτη, η οποία ανέφερε λίγο αργότερα: «Έπαιζες μας το τζιαί φίλος».

Οι απειλές
Όπως ήταν φυσικό εκτοξεύθηκαν πολλές βρισιές κατά του Γιώργου Ξιούρουππα, αλλά και απειλές. «Θα σε βασανίζω εκεί που θα πας ρε… (σ.σ. ακολούθησε βαριά βρισιά)», είπε σε κάποια στιγμή ένας, ενώ  ακούστηκε και η ακόλουθη πρόταση: «Άφησες τέσσερα ορφανά, συν τα τρία δικά σου…».

«Δολοφόνε»
Κάποιες άλλες κουβέντες που ακούστηκαν έντονα ήταν και οι ακόλουθες: «Σκοτώστε τον», «Είσαι δειλός», «Με ιερό με όσιο…», «Είσαι αμετανόητος», «Δολοφόνε», «Θα τα έβρει που τον Θεό»…

Η στάση του Ξιούρουππα
Ο Ξιούρουππας, όπως έχουμε σημειώσει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, καθ΄ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ήταν επηρεασμένος ψυχολογικά, δείχνοντας ότι δεν ένιωθε καθόλου άνετα με την κατάσταση. Δεν μπορούσε να σηκώσει το κεφάλι. Ήταν συνεχώς σκυφτός κι έβλεπε προς το Προεδρείο. Δεχόταν αδιαμαρτύρητα τα όσα του έλεγαν, δείχνοντας να αντιλαμβάνεται ότι προκάλεσε μεγάλο πόνο, αν και το πόσο οξύς είναι αυτός ο πόνος, μόνο οι ίδιοι οι συγγενείς μπορούν να καταλάβουν.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top