LIFESTYLE

Ελπίδα Ιακωβίδου - Άννα Ηρακλέους: Ποια μονοπώλησε το ενδιαφέρον του Τσαλίκη στη Λεμεσό; VIDEO

Ελπίδα Ιακωβίδου - Άννα Ηρακλέους: Ποια μονοπώλησε το ενδιαφέρον του Τσαλίκη στη Λεμεσό; VIDEO

Τι δύο ωραίες γυναίκες ενώνουν πολλά... Ανάμεσα σε αυτά και η σχέση τους με τον τραγουδιστή...

Όλα τα είχαν τα εγκαίνια του AGORA Live την Κυριακή το απόγευμα στη Σαριπόλου. Επώνυμες κυρίες, άτομα από τον ειχειρηματικό κόσμο του νησιού, εντυπωσιακές παρουσίες της κυπριακής showbiz και φυσικά τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος ήταν ο επίτιμος καλεσμένος. 

Μια βραδιά ανεβαστική, όπου ο τραγουδιστής έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Έκανε ποδαρικό στο μαγαζί κόβοντας την κορδέλα, ράντισε με αγιασμό τους παρευρισκόμενους και δεν σταμάτησε λεπτό να ανεβάζει το κέφι με τη ζωντάνια του. 

Ανάμεσα στους θαμώνες βρίσκονταν και δύο εντυπωσιακές κυρίες… Η παρουσιάστρια του ΡΙΚ, Ελπίδα Ιακωβίδου, η οποία συμμετείχε στο videoclip του Τσαλίκη «Ζήσε μόνο το ταξίδι» του οποίου τα γυρίσματα έγιναν στην Κύπρο, αλλά και η Άννα Ηρακλέους, με την οποία ο τραγουδιστης έκανε το πετυχημένο ντουέτο «Θα με τρελάνεις». 

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στο μαγαζί και πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο Γιώργος Τσαλίκης αποθέωσε και τις δύο… Μάλιστα Ελπίδα και Άννα μιλώντας στο ThemaOnline αποκάλυψαν ακόμα ένα κοινό τους στοιχείο. Είναι και οι δύο γουρλούδες, όπως και ο πολύ καλός τους φίλος και συνεργάτης Γιώργος Τσαλίκης και δήλωσαν σίγουρες πως το AGORA Live θα μονοπωλήσει τη διασκέδαση το φετινό καλοκαίρι...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top