Τα αλλάζει τώρα η νεαρή Βουλγάρα: «Δεν με βίαζαν τελικά πέντε άντρες από το Μπαγκλαντές…»

Τα αλλάζει τώρα η νεαρή Βουλγάρα: «Δεν με βίαζαν τελικά πέντε άντρες από το Μπαγκλαντές…»

Τα «γύρισε» στην κατάθεση της η νεαρή αλλοδαπή γυναίκα η οποία αρχικά είχε καταγγείλει στην Αστυνομία ότι για περίοδο ενός μήνα την κρατούσαν σε διαμέρισμα άντρες από το Μπαγκλαντές και την βίαζαν.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 29χρονο φερόμενου ως υπόπτου για την υπόθεση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η 28χρονη στην συνέχεια άλλαξε την πρώτη της κατάθεση και ανάφερε στους ανακριτές ότι, είχε αφιχθεί στην Κύπρο τελικά για τέλεση εικονικού γάμου με τον 29χρονο συλληφθέντα αλλά τελικά άλλαξε γνώμη.

Η γυναίκα συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ ο 29χρονος επανασυνελήφθει για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE