ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανήκουστο! Ανήλικοι μαθητές από την Λάρνακα μετατράπηκαν σε κλεφτρόνια – Τους έδωσε ο 20χρονος συνεργός τους

Ανήκουστο! Ανήλικοι μαθητές από την Λάρνακα μετατράπηκαν σε κλεφτρόνια – Τους έδωσε ο 20χρονος συνεργός τους

Τρεις νεαροί ηλικίας 20, 15 και 12 ετών κατηγορήθηκαν την Δευτέρα 9/5, από την Αστυνομία αναφορικά με υπόθεση κλοπής από οικία στη Λάρνακα μίας γυναικείας τσάντας η οποία περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 400 ευρώ, χρηματικό ποσό 300 ευρώ και τσαντάκι με χρυσαφικά άγνωστης αξίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 3 Μαΐου 2016 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από ιδιοκτήτρια οικίας στη Λάρνακα, ότι ενώ είχε ανοικτή την κύρια είσοδο του σπιτιού της, άγνωστος ή άγνωστοι εισήλθαν σ’αυτήν και έκλεψαν μια γυναικεία τσάντα η οποία περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 400 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και ένα τσαντάκι με χρυσαφικά άγνωστης αξίας.
 
Το ΤΑΕ Λάρνακας ύστερα από εξετάσεις και ανακρίσεις συνέλαβε  Ελληνοκύπριο άνεργο, ηλικίας 20 χρόνων κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος ανακρινόμενος παραδέχθηκε τη διάπραξη της κλοπής. Ο νεαρός κατονόμασε επίσης δύο ανήλικα άτομα ηλικίας 15 και 12 ετών μαθητές ότι μαζί είχαν διαπράξει τη κλοπή.
 
Οι νεαροί υπέδειξαν στην Αστυνομία χώρους όπου εντοπίστηκε η κλαπείσα τσάντα από την οποία έλειπε το ποσό των 300 ευρώ, το κινητό τηλέφωνο και ένα κολιέ με μαργαριτάρια αξίας 200 ευρώ.
 
Οι τρείς νεαροί κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top